Sommaren snurrar fort.

Vet ni? Nu är jag lite gladare igen. Det kan bero på att jag fått sova ordentligt. Eller kanske inte ordentligt, men åtminstone så att jag känner mig lite mer utvilad. Jimmy väckte mig tre (3!) gånger inatt för att jag drömde mardrömmar. När Jimmy frågade vad jag drömde hade jag tydligen mumlat fram: "Femkronors-mannen jagade mig med en sån där grej som Buffy har..."  Jag menade nog en träpåle, fast varför femkronors-mannen jagade mig med en sån kan jag inte riktigt förstå.

Nu har vi nyss kommit hem från stan där vi strosat runt med svärmor och Jimmys lillasyster, vi kan kalla henne Elin. Jag köpte... Ingenting! Som vanligt nuförtiden. Men vi hämtade ut biljetterna till p3Guld-galan som vi ska på nästa lördag, då även Hanna och Clara kommer ner för att hälsa på. Så det ska bli förbannat trevligt må jag säga. Lite besök, lite fest, lite Håkan Hellström. Kan det bli bättre? Ja. Om jag får sitta mellan Håkan och Howlin' Pelle på galan, tyvärr kunde man inte vara så specifierad med platserna så jag får nog vara nöjd ändå jag.

Och inte blev det någon Dagens Middag igår heller. Förlåt. Jag ska bättra mig. Jag kan ju åtminstone berätta att vi åt köttfärsröra med fetaost och soltorkad tomat i pitabröd, tillsammans med olika tillbehör som sallad, gurka, tomat, tzatziki och sånt. Det var grek-inspirerat eftersom min svärmor tydligen tror att hon är en grek, enligt Jimmy. Gud, vad Clara skrattar när hon läser det här. Jag menar inte att hon är en grek, din grek!



Här är ialla fall gårdagens efterrätt. Banangalett. Det är vanlig deg till vetebröd som man sedan bakar ut till två rundlar, nyper upp kanterna så inte fyllningen rinner ut och sedan låter jäsa i 40 minuter. Sedan fyller man dem med en fyllning bestående av 4 dl banan, 1 dl vispgrädde, 1 3/4 dl strösocker, 2 ägg och om man vill lite russin. Detta vispar man ihop med en elvisp och häller sedan i rundlarna. In i ugnen, 200 grader i 20 minuter. Låt svalna, skär upp. Ät. Jag vet inte om det är gott för jag tycker inte om banan, men enligt Elin var det gott i alla fall.

Nu vill jag ha te. Ikväll LOVAR jag att bjuda på en Dagens, giiiiirls. Ey, brushan, du har kebab i mobilen.

Timbuktu - Karmakontot

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0