Precis som du och jag.

Hemma från IKEA och sjukt sugen på coca-cola. Det är första gången på länge som jag känner ett sånt sug utan att vara bakis. Men jag orkar inte gå ut mer idag så det blir ingen coca-cola. Istället ska jag värma upp min nya potatispress och brännmärka Jimmys ass. Från och med idag är han min bitch. Öhm. Nej, det har han ju varit sen 29 februari 2008. Men från och med idag kommer det att synas på hans ass. Neeeej. Min potatispress är för fin för sånt. Och alldeles ny också.

Förutom potatispressen köpte vi lite glasburkar att ha pasta och sånt i, och massa doftljus. Egentligen skulle vi köpa ett cd-ställ, men när vi väl hittade det som vi vill ha så insåg vi att det var alldeles för tungt för att ta på bussen. Så det blev inget cd-ställ. Sen tänkte vi även passa på att köpa oss ett större täcke så vi slipper slåss om det, men det täcket vi ville ha fanns såklart inte i modell större. IKEA var helt enkelt emot oss idag. Så vi åkte hem istället.

Och jag fick laga en av mina favoriträtter, som förutom att den är sjukt god, dessutom är förbaskat enkel och går väldigt fort att tillaga. Vilket var en väldig tur då Jimmy var så hungrig att han låg och krampade i soffan. Ungefär. Så. Här är Dagens Middag:

Pestokyckling & Tagliatelle


200 gr kycklingfilé
1-2 vitlöksklyftor
2 dl cremé fraiche
ca 1 burk pesto
Tagliatelle

Skär kycklingfilén i fyrkantiga bitar. Stek kycklingbitarna tills de är genomstekta.
Ha i cremé fraichen, 1-2 vitlöksklyftor beroende på hur du vill att det ska smaka och peston.
 Vill du att det ska smaka mycket pesto har du i hela burken, men även det är en smaksak.
Låt allting koka ihop till en god gryta.
Servera med tagliatelle.

Nu ska Jimmy snart sitta klistrad vid skärmen och vänta på hockeyresultat i flera timmar, så jag tänker gömma mig i köket och baka en kaka. Mmm. Våra nya doftljus luktar gott. Det som är bra med doftljus är att man slipper städa för det luktar ändå alltid nystädat. Jag är så fruktansvärt bra på att hitta genvägar ibland.

Danko Jones - Heartbreak's A Blessing

Kommentarer
Postat av: Katinka

Pesto är ju skitgott! Däremot gillar jag tyvärr inte kyckling! Men du verkar allt vara duktig du på matlagning. Välkommen hit!

2009-01-14 @ 19:12:51
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Det där lät väldigt gott! :)

2009-01-14 @ 21:22:15
URL: http://bambi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0