Och sen ramlade jag ut så vitt jag vet...

Efter en promenad på en timme kom jag hem idag och såg ut som en dränkt katt. Det droppade vatten om min mössa när jag tog av mig den. Så nu hänger alla träningskläderna och droppar i badrummet, och utanför fortsätter regnet att ösa ner. Jag har nästan glömt hur solen ser ut och det känns lite som att bo i England igen...

Annars tycker jag att det är roligt att gulliga Yoshi har börjat blogga. Eftersom vi går om varandra hela tiden och inte har lyckats ses sen i juni så är det bra att hålla koll på henne genom bloggen där hon skriver om vad hon gör i Bergen ( Norge, alltså) om dagarna tillsammans med sin Andreas och deras ca ett halvår gamla dotter Sarah. Som dessutom är född nästan på pricken ett dygn före min brorsdotter Elsa. Hursomhelst, är ni nyfikna på hennes blogg går den att läsa här.

Nu väntar jag på att Jimmy ska vakna så att vi kan gå och handla mat. I väntan på detta tittar jag på Gossip Girl och dricker te, som vanligt alltså. Jag har knallrosa leggings på mig. Det känns bra. Jag har varit lite för färglös på sistone. Men idag sa jag åt mig själv att skärpa till mig!

Jason Mraz - Butterfly

Kommentarer
Postat av: Katinka

Jäkla regnigt är precis vad det är. Hade lovat mig själv ett träningspass, men vill inte ens ut i det här vädret.

Knallrosa leggings passar liksom utmärkt till att pigga upp dagen till ära!

2009-01-12 @ 18:13:13
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0