Och sen ramlade jag omkull och tog mig upp igen.

Uh. Det ska verkligen bli skönt att få en sysselsättning nästa vecka. Nu gör jag ingenting om dagarna, vilket tar bort lusten att göra någonting överhuvudtaget. Just nu sitter jag och tvingar mig själv till en promenad. Jag brukar kunna lura mig själv genom att locka med att bara gå den lilla, för jag vet att sen när jag väl kommer ut kommer jag att tycka det är så skönt att gå så jag kommer att fortsätta gå av bara farten. Och sen peppar jag mig själv med att när jag kommer hem igen så får jag titta på de senaste avsnitten av GG och OTH. Och ta en dusch, det får jag inte annars... Hrm.

Nej. Nu ska jag slänga i mig något lite lunchaktigt, och sen beger jag mig ut på min långa resa. Alltså min lilla promenad. Jag blir lite mer pepp när jag läser Kalix blogg om hur duktig hon är på att träna, nu kanske man inte kan jämföra spinning med en promenad men nu pratar jag bara om aspekten att röra på sig. Kalix är lite mer av en fighter än vad jag är, jag känner mig bara dum när jag sitter på en spinningcykel och inte ens orkar första låtem. Behöver jag tillägga att jag hatar att cykla? Nej. Spinning är för såna där coola människor som har sån där kondition. Det ingick inte i mina gener.

Anna Ternheim - Terrified

Kommentarer
Postat av: Saturnine

<3! Man går ut lite lätt och helt plötsligt är det skoj som fan, I promise you :) Fast promenader är bra för själen, du har inte lust att låna en hund? Då MÅSTE man gå ut på promenader i ur och skur ;) Love you solstråle, PUSS!

2009-01-12 @ 14:19:21
URL: http://saturnine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0