Och jag ramlade på allt.

Idag kommer det en väldigt försenad gårdagens middag, och senare ikväll kommer troligtvis ännu en dagens middag som verkligen ÄR dagens middag. Diverse löst folk har sagt till mig att vi verkar äta så väldigt lyxig mat hemma hos oss. Njä. Säger jag. Och för att bevisa detta njä så åt vi igår denna enkla husmanskost:

Krämig korvstroganoff med ris.


500 gram falukorv
1 dl chilisås
2 dl matlagningsgrädde
½ gul lök
1 msk dijonsenap
100 gr hushållsmjukost
timjan

Hacka löken och strimla falukorven. Bryn i lite smör.
 Häll över chilisåsen, matlagningsgrädde, mjukosten och dijonsenapen.
 Låt koka en stund. Ha i timjan efter behag.
Servera med ris.

Imorgon rymmer Jimmy till Dalarna och blir borta till måndag. Själv har jag skola att gå i så jag får stanna i Göteborg. Vilket ju känns lite konstigt eftersom det trots allt är jag som är från dalarna. Hade jag inte haft skola så hade jag följt med upp och levt lite på mammas mat, lekt i snön och passar på att träffa lite gamla godingar. Istället får jag läsa kurslitteratur och äta pizza med Evelina. Dessutom har Jimmy bunkrat upp med senaste Gossip Girl, Kyle XY och One Tree Hill i min mapp. Och BÄST AV ALLT: Nick & Norahs Infinite Playlist. Ah. Som jag har väntat på den filmen. Jag är ju lite kär i Michael Cera. Och filmen verkar förbaskat bra. Så jag ska nog hålla mig sysselsatt. Frågan är dock hur jag ska våga sova själv i mardrömslägenheten?

Just nu tittar Jimmy på handboll. Och som ni vet så är handboll gristråkigt, så jag ägnar mig istället åt att ha en paj i ugnen. Det är en heltidsysselsättning ska ni veta. Nu ska jag gå och titta på den. HUNKRI!

Velvet Revolver - Fall To Pieces

Kommentarer
Postat av: Jenny H

supergott, gjorde efter ditt recept igår! timjan är ju pricken över i!

2009-01-29 @ 13:42:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0