Neonskyltar på gatorna, sänder ljus till mig och skatorna.

Det är en slö lördag med JVM i hockey och chips och dip. Jimmy dricker öl också. Så manlig är inte jag. Jimmy däremot, han är så manlig att han bara börjar skratta när hans stackars flickvän druttar omkull på isen utanför Willy's. Hmpf. Jag ska nog döda honom inatt. Inte bara för att han skrattar när jag ramlar, utan även för att han går runt och låter som ett lodjur hela tiden. Bara för att vi råkade titta på Sundsvall - Troja/Ljungby i eftermiddags och i Sundsvall spelar Niklas Bröms, och när jag var sådär 17-18 tyckte jag att han var jäkligt snygg och hade sen nån sinnessjuk nästan-sex-dröm där jag av någon anledning var ett lodjur. Varför jag ens berättade det för Jimmy från början är ju den största frågan. Inte varför jag har våta drömmar om lodjur, det är fullt normalt. Det är det! ... Väl?!

Annars har jag idag tagit en lååååång promenad i solen, gjort mat bestående av matvete, lövbiff, aubergine och avokado i en härlig röra och nu är det JVM. Tevekväll. Konstigt att man inte orkar ta sig för och göra något, men jag skyller fortfarande på eftersviterna av nyårsafton. Det tar ett tag att hämta sig, speciellt nu när man börjar komma upp i åren.

Är det inte lite lustigt förresten att Aftonbladet har en artikel om att Niklas Wikegård är en mobbare, när han säger vad han tycker, och samtidigt har Alex & Calle Schulman ANSTÄLLDA för att mobba folk?! Fast just ja, det är ju HUMOR. Hela Aftonbladet är fanimej humor. Oh, jag vrider mig av skratt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0