Det är en lång väg ner och du skulle aldrig ramla mer.

Nej. Det blev ingen Dagens Middag igår, dels för att jag var på alldeles för dåligt humör för att ta en bild men dels för att maten var... Mindre god. Man ska inte säga att saker är äckliga, det har man ju fått inpräntat som arbetsskada i huvudet. Så maten var mindre god. Den var faktiskt inte äcklig, den var verkligen bara mindre god.

Dessutom spenderade jag ju större delen av kvällen hos Evelina igår. Där fick man både coca-cola och chokladglass, det får man minsann inte hemma. Vi fick lov att leta reda på Humanisten också så att vi vet vart vi ska på måndag. Och fastän det av den anledningen kanske hade varit lite skönt att på kvar på Viktor Rydbergsgatan så saknar jag det inte ett dugg. En liten morgonpromenad har väl aldrig skadat. Säger jag idag. Nästa vecka kommer jag att låta annorlunda vill jag lova.

Idag ska jag och Jimmy till IKEA. Han gick upp före mig idag, så jag är glad och nöjd. 4 gråtomgångar och en alvedon senare. Höhö. Nu håller Jimmy på att somna. Så nu måste vi åka, innan han däckar av i soffan. Mot IKEA alltså.

Mustasch - I Hunt Alone

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0