Blind, blind, blind.

Jag är hunkri! Och det är bra för jag ska strax iväg och luncha med Evelina innan jag börjar skolan. Har legat halva natten och försökt förstå mig på en text om genrebegrepp. Det gick sådär må jag säga, så jag får väl sitta under gruppdiskussionen och verka dum. Eller så ska jag låtsas vara allvetande och göra alla andra skitförbannade på mig, det är en annan plan jag har. Vara en riktigt sån där dryg jävel.

Andra halvan av natten drömde jag att jag var på Rockbjörnen. Det var väl sådär lagom kul, jag stod mest och åt cookies med chokladbitar i. Sen var det dags att gå och jag och Clara stod och köade mot utgången.
"Nej, nu ska jag gå och hångla med Håkan Hellström!" Sa jag då.
"Jaha, ska du det? Ja, okej då..." Sa en röst bakom mig, som såklart tillhörde Håkan Hellström. Sen började vi hångla. Och det var ju trevligt. Ända tills Jimmy kom och sa: "Är du klart snart?" Fast han var inte alls arg, han ville bara åka hem.

Och sen vaknade jag av att klockan ringde. Hmpf. Det kanske var lika bra förstås, innan det blev snuskigt. Och det vet ju alla att man inte kan snuska sig med Håkan. Han är för bra för sånt. Håkan är en hålla i handen, dricka varm choklad, lyssna på när han spelar gitarr och titta på sorgliga filmer med - kille.

Nu ska jag borsta tänderna, sen ska jag gå. Skola ända till klockan fyra. Snart, snark.

Familjen - Huvudet I Sanden

Kommentarer
Postat av: Katinka

Kör på dryg jävel! Brukar ju fungera utmärkt! Kan se det framför mig liksom, haha...

2009-01-23 @ 11:09:56
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: Kalix

jag tror visst att man kan snuska sig med håkan! det är lasse man inte kan snuska sig med, sådetså ;P

2009-01-23 @ 12:28:30
Postat av: Anonym

hahahahvilken härlig dröm. men vem fick jag hångla med då? gilbert?

2009-01-23 @ 20:28:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0