"Är det sant?" och "Jag har hört om dig..."

Nu har jag varit duktig och lagt upp 2 klänningar, 1 par jeans och 2 kjolar på tradera så jag får lite klirr i kassan. Eller mest för att garderoben är för liten och kläderna för många. Klirret i kassan är ju bara ett litet plus. Vill ni köpa något så hittar ni alla mina auktioner HÄR. För visst är ni alla sååå intresserade av att spatsera runt i mina gamla kläder? Ja, det förstod jag väl. Tur för mig det, eftersom jag själv inte är så intresserad av att göra det.

Undrar om min man har tänkt kliva upp ur sängen idag överhuvudtaget? Jag förstår honom visserligen, för det är så jäkla kallt så man har ingen lust att gå upp. Det enda jag har lust med är att sitta framför teven under min filt och dricka mitt te. Tyvärr är det bara skit på teven så det blir liksom inte av. Istället gör jag lite nytta, som att lägga ut saker på tradera, slänga upp bilder på fejsbuck, diska, ta ut soporna och damma. Jag vill baka banangaletter, för vi har bananer som ingen kommer att äta upp innan de blir bruna. Tyvärr är bananer också det enda vi har för att göra banangaletter och ORKA gå till Willy's i den här kylan. Nej. Jag menar det jag. En kopp te till? Ja tack.

In Flames - Alias

Kommentarer
Postat av: Katinka

Nej, så kallt som det är ute nu hade jag också föredragit att stanna i sängen som din man. Men, men, någon måste ju göra lite nytta här i världen. Så jag får väl fortsätta surfa då.

2009-01-04 @ 18:15:26
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: Saturnine

Jag dör av kylan! Man måste klä på sig så att man ser ut som någon som ska korsa nordpolen med skidor för fan! SOS! Det är multikallt för fan! BUHU. Ska vi göra en eld och grilla pinnbröd? JO! Snuttepluttan goes hemmafru goes konditor goes cutiepie goes solstråle goes love! <3

2009-01-04 @ 22:06:37
URL: http://saturnine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0