Om himlen finns är jag förlorad.

Idag är det 20 dagar kvar till födelsedag! Veckan före födelsedag är det alla hjärtans dag och veckan efter födelsedag är det 1-årsdag. Borde inte detta betyda presenter tre lördagar på raken? Tyckte jag. Det tyckte inte Jimmy eftersom jag har sagt att jag hatar Alla Hjärtans Dag. (Det gör jag också, men det var ju värt ett försök.) Och 1-årsdag har vi tydligen ingen förrän 2012 då det är skottdag igen. Nåja. Födelsedagen kan han inte ta ifrån mig i alla fall. Idag önskar jag mig det här:

 


Tänk er det på klipporna i skärgården i sommar. Det blir fint det. Med en liten rosett i håret. Och en liten blombukett i handen. Det sista kräver förstås att jag plockar lite blommor, vilket jag är ganska dålig på. Mest för att det är tråkigt. Men jag kan ju hålla blombuketten åt någon som tycker om att plocka blommor. Eller köpa blommor i en blomsterhandel.

The Airborne Toxic Event - Papillon

Kommentarer
Postat av: Annispannis

DAMN! Jag såg en prickig väska som finns på gina tricot idag, den var kanske lite plastig men DEN VAR PRICKIG! (såg den i tidningen alltså) och tänkte på dig, du skulle passa ihop med den när du vinglar runt i göteborg!

2009-02-01 @ 20:06:59
Postat av: Katinka

Jättefin! Har du sagt till Jimmy att köpa den nu eller är detta din diskreta pik liksom?

2009-02-01 @ 21:59:58
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0