När du låg på gatan,

Fy farao vad trött jag är. Jag trodde jag skulle somna i klassrummet idag. Det gjorde jag dock inte. Och efteråt blev jag pigg igen då solen sken och jag gick till Kapellplatsen för att möta Jimmy och det kändes som vår. Men nu är vi hemma igen och jag skulle kunna däcka rakt ner på tangentbordet.

Det var trevligt i går i alla fall. Med quiz som det gick mindre bra på och billig cider. Gratis popcorn fick man också, det är inte dåligt det! Sen började Martin uttrycka sitt hat för sånt som alla andra älskar och när han tog upp Pirates Of the Caribbean som exempel så kände jag att... JAAAAAA! Mina klasskompisar är nog inte så läskiga ändå. Så länge jag har någon att vara hatisk med så brukar jag vara nöjd. Sen tog cidern och ölen slut så det var bara att traska hemåt.

Och idag var det sömnigt i skolan och nu har vi helg. Nej. Vi har inte helg. Åtminstone inte jag. Jag har fetingmycket tentaplugg att roa mig med. Så varför jag sitter här är en bra fråga. Jag ska bara titta på ett avsnitt av Greek. Sen ska jag fortsätta med termfrågorna. Hemtenta har jag också, den har min hjärna lätt att förtränga. Greek. Sen plugg. Åh, det är så härligt med ledighet.

Micachu - Worst Bastard

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0