Kyss mig, åh kyss mig.

Fredagkvällen har vi ägnat åt att titta på hockey. Det var Leksand - Malmö och det blev förlängning och det blev straffar och mot slutet stod Jimmy på alla fyra framför teven med en intensiv blick. Leksand vann tack och lov. Det innebär att vi slipper svordomar och smällande med näven i möbler. Det värsta är dock framför oss. Nu är det två veckors uppehåll och sen är det dags för kvalserie. För er som inte hänger med i hockeyvärlden så är det så att Leksand vill tillbaka upp i Elitserien, något de har försökt med de senaste åren och det har väl gått... Sådär. Om två veckor ska det kvalas igen. Oooh.

Detta kommer innebära mycket heta känslor här vill jag lova. Det kommer att vara en kamp på liv och död vill jag lova. Matchdagar kommer att vara heliga dagar. Jag kommer att få höra svordomar och skrik och förhoppningsvis blir det mest glädjetjut. Om inte Leksand går upp till elitserien kommer det att bli många dagars deppande. Allting kommer att vara fel. Jag kommer att få gömma alla vassa föremål, snaror och starka tabletter. Så vi hoppas på att det kommer att gå bra. Och jag kommer nog att få flytta in min dator till köket eller sovrummet för att få någonting gjort, och hålla alla bitska kommentarer långt, låååångt inne i några veckor. Men fram tills dess; 2 veckors hockeysemester. För min man alltså. Själv har jag ju ett slutspel att titta på. Var är min FBK-mössa?

Fever Ray - If I Had A Heart

Kommentarer
Postat av: Sandra drömkaka

Åh nej vad sött med en våg med Cupcakes på, en sån vore nåt : P

!

Är så kär i den söta brickan jag köpte & har hört nu att det även ska finnas servetter till!

Passade pefekt att servera mina nybakta chokladiga bakverk idag på : ) !

2009-02-27 @ 22:58:30
URL: http://dromkaka.blogg.se/
Postat av: Annapanna

Har inte Leksand försökt komma med i elitserien sen 70-talet? :O Ger hockeynördarna aldrig upp?! jäspar Och varför är det så lite fiiiiight på isen? Orka ;P Miss I Love Fääärjestaaadarnaaa :P PUSSPUSSPUSS <3

2009-02-27 @ 23:08:37
Postat av: Johanna

Jag måste vara världens sämsta vän jag.... Jag hade inte glömt bort det, men någonstans försvann det visst än då:-( Men kan trösta dig med att jag glömmar ALLT nu för tiden, har inte koll på någonting. Så nu vet jag hur det känns att sitta inne i en sån där bubbla som Mette Marie tjatade om på högstadiet:-P Är verkligen heelt i min egna lilla värld och har så varit de sista 7 månaderna. Så du får inte tro att jag glömt dig. Så massa tusen miljoner grattis i efterskott. Får se om jag hittar några bilder på dig som jag kan lägga in:-) Massa pussar och kramar från Sarah och mig!

2009-02-28 @ 00:07:39
URL: http://johannamariastrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0