Känn ingen sorg för mig Göteborg.

Jimmy sover middag och jag... Lagar middag. Eller ska väl till att börja åtminstone. Skrubbat ugnen har jag gjort också. Puh. Det var ett projekt. Vetefan om den är helt och hållet rengjord men det är ju klart bättre än innan. Hoppas jag. Det vore ju illa om jag gjort läget värre än vad det var innan. Speciellt med tanke på att jag skrubbade så att jag fick kramp i pekfingret. Jag skojar inte, det gick inte att böja på det ett tag. Läskig känsla. Men nu är det böjbart igen. Både framåt och bakåt, eftersom mina fingrar är lealösa.

När Clara var här och hälsade på satt hon och asgarvade åt mig när jag skar morötter. Tydligen var det något av det roligaste hon sett i hela sitt liv. Varför hon då rest asien runt i 8 månader är för mig ett mysterium, tänk vad pengar hon hade kunnat spara genom att istället bara åka hem till mig och titta på när jag skär morötter. Vad som är så roligt med hur jag skär morötter vet jag dock inte, men jag bju'r en bild så får ni avgöra själva:



Ja. Det är Clara som har dålig humor. Jag vet. Eller så var det all den där Explorer vodkan hon hävde i sig som gjorde att hon fann allting så oerhört roande. Själv tycker jag att det roligaste jag varit med om i hela mitt liv är när jag råkade spräcka Claras läpp när vi gick på gymnasiet. Ja, det var tider det.

Titus Andronicus - No Future Part II: The Day After No Future

Kommentarer
Postat av: Edsbyn är väääärldens bästa bandylag, I looooove <3

Damn you´re a hottie Bosse <3 Kom och laga mat åt mig, jag tror Jonte är lite sur på mig ;) PUSS!

2009-02-05 @ 18:25:08
Postat av: Flickan på er balkong

Förstår att stackars Jimmy behöver sova lite middag, han som har så mycket att göra om dagarna;-P

2009-02-05 @ 19:58:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0