För du är det finaste jag vet.

Är det en vanlig dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag, HURRA HURRA HURRA!

Jag och Jimmy har varit och ätit brunch, oooh vilken brunch! Sandwiches, brownies, hamburgare, muffins, donuts, bagels, kycklingklubbor, strips, scrambled eggs, bacon, pecan pie, vattenmelon, avokado osv, osv, i all oändlighet. Jag är så mätt att jag rullar fram. Nästan. Det var en födelsedagsfrukost som heter duga det får jag säga!

Annars började jag dagen med att öppna paket som jag fått på posten igår. Lite paket från äldsta bror med familj, från svärmor med familj och från Kalix och Ceebs. Jag gillar födelsedagar. Man blir så ompysslad. Om man inte har en pojkvän som Jimmy alltså, då får man mest höra: "Håll käften gammeltacka!" varje gång man påpekar att man faktiskt har födelsedag. Fast å andra sidan låg det två biljetter till The Hives på Trägår'n på min kudde efter jag hade varit på toaletten i morse, så han är förstås inte så tokigt ändå den där Jimmy. Däremot vill han inte följa med själv så om någon så om någon vill följa med mig på The Hives den 24'e mars (det är en tisdag) så finns det en biljett här.

Förresten fick jag ett mail från min mamma där det stod att hon och pappa skulle gå ut och äta något gott och tänka på mig, sen stod det; Ps. Kolla ditt bankkonto. Jag tolkar det som att de har länsat mitt konto för att gå ut och äta gott och fira att jag har flyttat 60 mil ifrån dem. Ja, det är kärlek det.

Idag när jag och Jimmy kom in på Systembolaget stod det en stor vit kanin i kön till en av kassorna, och när vi var på väg ut kom det in en farbror med hög cylinderhatt och mantel. Jag tänkte springa fram till honom och berätta att hans kanin redan gått därifrån, men antagligen märkte han det själv efter ett tag. Han var på rätt spår åtminstone, och en stor vit kanin kan ju inte vara så svår att hitta. Inte ens i Göteborg.

Nu ska jag skriva hemtenta. Wiihoo, happy birthday to me.

Kommentarer
Postat av: Anonym

PSSSSST! Du glömde visst nämna att du fick en biljett till Danko Jones också!

2009-02-21 @ 15:07:05
Postat av: Anna

När man ser vita kaniner och sånt, är man inte hög av någonting isåfall? Fast jag vet ju inte, jag är ju inte galen heller! ;D Synd att du inte tänkte se Brittan, då hade jag pistolhotat dig ifall jag inte fick hänga med!! .. du vet, pelles ögonbryn.. dom är fan för mäktiga för mig ;D

2009-02-21 @ 15:23:59
Postat av: Katinka

Grattis! Hoppas resterande delen av födelsedagen blir lika härlig!

2009-02-21 @ 16:12:47
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0