Some crazy exorbitant cereals.

Nu sitter jag och äter frukost och laddar inför dagens extremt långa tågresa. Vad laddar jag med då? Jooo:

Som jag har saknat dessa sen jag bodde i Brighton. Onyttiga är bara förnamnet men så gott. Som att äta det underdelen av hemmasnickers med mjölk. Det är väl av den anledningen de inte finns i Sverige heller. Förutom på English Shop där vi var igår och jag såg dem och blev alldeles till mig. Så jag tyckte det var helt vettigt att köpa ett paket flingor för över 60 kronor. Ibland får man faktiskt unna sig. En gång var fjärde år sådär.

 

Extremt lång tågresa ja. Jag ska nämligen åka hem till mamma och pappa i Dalarna. Så det blir 6 timmar på tåg idag. Min mamma har redan börjat telefontrakassera mig och själv har jag mest packningspanik. Jag tycker inte om att packa, speciellt inte för 2 veckors tid. Efter 10 dagar i Sågmyra åker jag nämligen direkt till Karlstad för att fira Anns 25-årsdag och nyårsafton. Så det är många saker som ska packas. Jag frågade Jimmy hur många finklänningar han skulle ha med sig hem över jul och han skulle ha med sig 13. Jag är ju inte så extrem som Jimmy när det kommer till fina klänningar så jag nöjde mig med 4. En till julafton, en till nyår och två extra. Man vet aldrig vilka galej man hamnar på.

Mitt i allt detta slog det mig att ingen (0!) av mina kompisar har frågat mig om juldagsfirande. Jag låtsas för mig själv att det är för att alla jobbar, det är lättare att hantera än den hemska sanningen att de inte tycker om mig. Sanningen är att de säkert ska vara med Skanky McSlut och då stannar jag ju hellre hemma. Fast i min fantasi ska alltså alla jobba och det är därför som ingen ens har frågat mig om vad jag ska göra. Spräng nu inte mitt luftslott.

Nu ska jag packa färdigt. Vi får se hur mycket bloggande det blir av på mams och paps gamla ångmaskin till dator. Om man slår på den på morgonen så brukar den vara färdig att börja använda framåt kvällningen ungefär. Packa ja. Inte skriva en hel uppsats i bloggen. Sorry.

Patrick Wolf - Damaris

Kommentarer
Postat av: Hanna

Ja jag jobbar annandagen så därför har jag inte frågat men du får mer än gärna häcka med mig i lägenheten å titta på film å äta chips för mer än så orkar inte min kropp!

2009-12-20 @ 16:24:31
Postat av: Anna

i kalix festar vi inte på juldagen, sånt är för nååbs. vi kör på annandagen för då är det för oss över 23 och då slipper man småbarnen ^^ ifall du har tråkigt vet du ju att du får komma och festa med mig <3

2009-12-20 @ 18:58:48
URL: http://anagoesbananas.blogspot.com
Postat av: Helena S / Bara en kaka till

Det är GOTT med onyttiga flingor! Själv har jag ibland ohämmade orgier med Frosties.

2009-12-21 @ 21:00:03
URL: http://www.baraenkakatill.se
Postat av: Jenny H

jag har inga planer för juldagen ju.....!

2009-12-22 @ 11:28:58
Postat av: dessssan

jag ska fira juldagen med dementa! welcome to join me! :D

2009-12-23 @ 16:42:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0