Joyful, joyful life.

Vad är det viktigaste att göra när man är och hälsar på hos mamma och pappa? Jo, åka till CityGross och köpa på sig ett lager Sourcream&Cheese-chips. Så det är vad jag har gjort idag.





På CityGross hittade jag även den här sortens Pringles som jag och Jimmy velat testa i evigheter men inte hittat någonstans. Så nu måste jag väl erkänna att Falun har en bra sak, och det är CityGross. Jag skulle nog kunna traska runt därinne i evigheter. Gratis kundtoaletter har de också, så man kan likväl gå där en hel dag.

Annars har dagen mest varit lugn. Eller ja, lugn och lugn. Bror med brorsbarn har ju varit här och hälsat på så det kanske inte riktigt kan räknas som lugnt. Pippen är fortfarande kvar och lever rövare i vardagsrummet. Jag gömmer mig för att slippa lägga fler pussel.
- Pippen, kommer du ihåg när du var liten och snäll?
- Jaa, det gör jag...
- Gör du?
- Ja, men nu vill jag bara slåss!

Jag tycker om människor som är medvetna om sig själva. Som Pippen. Haha.

Ute är det -22 grader och min kappa gick sönder idag. Ingen större skräll då den är köpt på Gina Tricot, som kanske borde utses till världens sämsta affär. Men den var ju så fin, och Gina Tricot brukar ju bara ha fula kläder så jag blev förvånad och ville liksom ge dem en chans till. Det var sista chansen.

Nu ska jag småäta. Det är det bästa med julen. Att man får småäta konstant. Imorgon ska jag gosa med Ceebs och bebisen. Det blir fint det. Jag gillar Ceebs och jag gillar bebisar. 2 flugor på smällen.


Kommentarer
Postat av: Malin

Men vad är det där för chips? Sourcream & cheese har jag nog inte sett, eller så är jag blind bara.

2009-12-21 @ 23:51:02
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Anna

citygross i mitt hjärta! hoho. tänk om pippen blir en fotbollshuligan när han blir stor? håller på hammarby och sådär du vet. tänk om han blir tagen av polisen? tror du att han skulle skylla på dig då? :P

2009-12-22 @ 01:08:09
Postat av: Kalasgott

Sv: Jasså? Låter supersmarrigt! Får testa det nästa gång! :)

Hoppas att även du får en helt underbart god jul Pernilla!

Kram, Jennie.

2009-12-22 @ 11:16:06
URL: http://kalasgott.blogg.se/
Postat av: hogie

Gina Tricot är sämst! I den här stan vägrar de till och med svara på några enkla frågor om sin miljöpolicy - som de inte har. De är alltså kräk.



Surkräm och ost är i alla fall gott.

2009-12-22 @ 15:35:48
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Ann

Nu vet jag vad jag önskar mig i födelsedagspresent! Sourcram & cheese-chips! Det är min enda önskan.

2009-12-23 @ 09:54:46
URL: http://www.derknackarsch.blogspot.com
Postat av: Emma

VAAA!? Nu måste jag leta chips på city gross också! Jag har letat efter sådana men har trott att de tagit bort dem - hur goda som helst ju! :) City Gross har ju också mitt favorit godis: Reese's Nutrangeous om du inte har testat den och gillar jordnötssmör måste du prova på den :) Köper också alltid coca cola vanilj när jag är där för det tycker jag om! :)

2010-01-05 @ 22:50:44
URL: http://www.cupcakesnstuffs.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0