Hellre så hoppar jag twist.

Jag är frånvarande på grund av flytt. Vet ej hur länge frånvaron kommer att pågå då vi inte bara ska flytta ur våran gamla lägenhet och in i den nya utan också tömma den nya på saker som vi inte har någonstans att göra av då vi fortfarande inte har fått någon nyckel till förrådet. Inte okej fastighetsskötaren, INTE OKEJ! Så just nu trängs våra möbler med Andreas möbler och kommer så att göra tills någon gång nästa vecka då vi förhoppningsvis får en nyckel.

Själv undrar jag mest hur tusan jag ska överleva utan ett skafferi. Jag älskar ju skafferi. Bara ordet är ju roligt, skafferi. Nåja. Vi får väl utnyttja Jimmys personalrabatt på IKEA och försöka lösa det. Nej. Nu ljög jag för den går ut i övermorgon så det hinns ju faktiskt inte alls med. Nu ska jag faktiskt säga rakt ut vad jag känner om att flytta. Inga sköna omskrivningar och inga försök att låtsas vara mogen. Såhär tycker jag om att flytta: Fuck you bajssnopp!

Ja. Det var skönt att få vara lite barn där ett tag. Så snart jag fått ordning i mitt nya kök ska jag bli en tant igen. Jag älskar tanter. Idag har jag träffat 2 underbara tanter. Tant 1 var den 92-åriga tanten som kommer in på mitt jobb varje dag och har stenkoll på hela kvarteret, så bjuder hon på plommon och jordgubbar och pratar om ditten och datten. Tant 2 var en tant som för 2 år sen fått en stroke och blivit förlamad i hela kroppen, tappat talförmågan och glömt bort hur man läste. Nu går hon, pratar, läser och är hur pigg och kry som helst. På ren envishet. Jag längtar tills jag blir tant. Och tills jag har ett hem som verkligen är mitt och jag ALDRIG behöver flytta igen.


Kommentarer
Postat av: Sandra drömkaka

Hihi ja det hinner bakas en hel del för mej :) !



Jag känner mej dej totalt. Jag är så leds på att flytta, längtar att bli en söt tant men vissa stunder måste jag bara få låtsas vara liten igen!

& ja tacka vet jag skafferi, som sagt ett walk-in skafferi vore drömmen!

2009-09-01 @ 21:14:45
URL: http://dromkaka.blogg.se/
Postat av: åsa - hello sugar!

jag är också med i andrahandsklubben. när jag bodde i stockholm förra gången (innan jag flyttade till usa) flyttade jag runt typ 7 gånger på 3 år, det var helt sjukt jobbigt. kommer nog också bo i andra hand i all evighet känns det som...

2009-09-01 @ 21:28:34
URL: http://hellosugar.se
Postat av: Carro

Tackar ! :) Det har jag fyndat på H&M .. Köpte det när vi var ner i hufvudstaden i slutet av Juli .. Kanske finns kvar i butik :)

2009-09-01 @ 22:27:35
URL: http://carrod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0