Flyttfågel.

I helgen vankas det ju flytt, det här med att bo i andrahand är ett himlans spektakel faktiskt. Nu ska vi såklart bo i andrahand igen, antagligen kommer vi att bo i olika andrahandslägenheter i typ 10 år framåt. Den här lägenheten vi ska flytta till kommer vi att få bo i tills juni 2010. Sen är det dags att flytta igen. Jag försöker få Jimmy att förstå att det här ska bli vårat nästa hem då:



Det är en stuga på 50 kvm som ligger på Styrsö härute i skärgården utanför Göteborg. Den är vinterbonad, har ett fullt utrustat kök och en hyra på 4500 i månaden. Hittills går det inte så bra att få Jimmy att förstå charmen med en stuga i skärgården. Jimmy bara: "Men det kommer ju ta flera timmar att ta sig till skolan! Och hur ska vi komma hem från krogen?" Pfff. Vem tusan behöver krogen när man bor på Styrsö? Fatta att ha en ledig dag och bara kunna gå fem minuter till stranden. Tänk att kunna gå långpromenader utan att behöva stanna var femte minut för en bil eller spårvagn. Tänk att ha en egen liten trädgård att sitta i. Vi kan ha krog i trädgården ju! Här finns bara möjligheter. Ja. Alltså tills vintern kommer och Jimmy ska resa bort och jag sitter ensam i en skitläskig liten stuga i skärgården och det stormar omkring mig. Men det är ju ett senare problem. Nu bara: STUGA! SKÄRGÅRD! TRÄDGÅRD! HAV! GE MIG!

Kommentarer
Postat av: Carro

Han hinner kanske ändra sig innan det är dags och flytta igen och veknar inför en flytt till Skärgården? Jag har alltid inbillat mig att jag vill bo i stan , men jag skulle faktiskt kunna tänka mig något lite mer på landet :) Värsta mysigt ! Man får se vars man hamnar helt enkelt :) Vi har ju tid på oss ;D



Hoppas allt går bra med flyttandet till helgen !

2009-08-26 @ 23:19:46
URL: http://carrod.blogg.se/
Postat av: Jessica

Åh, kan inte förstå att han inte vill bo så, stugan är ju hur söt som helst och vilket läge sen. Haha, men det klart jag är ju inbiten landsbo som absolut inte skulle kunna tänka mig att bo i stan mer än på hotell nån natt nån gång emellanåt.



Hoppas han kommer på bättre tankar.



Ha en bra dag!

2009-08-27 @ 09:43:22
URL: http://hallonblabar.blogspot.com
Postat av: Tina

Hyr stugan! Med den slipper man krog, spårvagnar och cyklister! Tina

2009-12-14 @ 08:27:56
URL: http://tinasjostedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0