Det blir aldrig som man tänkt sig.

Såhär tänkte jag mig dagen när jag vaknade i morse: "Åh fredag. Jag ska plugga tenta, baka lite fredagsfika, chilla lite..." Ja. Ni fattar själva. Såhär säger Jimmy helt plötsligt: "Jag ska putsa fönstren, du får slänga de här två krukväxterna och tvätta ur krukorna!" Jaha. Okej. Ja, men slänga blommor är ju inte så ansträngande. Oftast är ju blomman i en plastkruka i den riktiga krukan och det är bara att slänga. HA! Trodde jag ja.

Det säger ju sig självt att herr von Lindroos inte har traditionella runda FUNKTIONELLA blomkrukor. Nej nej. Han har såklart fyrkantiga, avlånga, 3 meter djupa jävla krukor. Där växterna är planterade i direkt i krukan och rötterna har etsat sig fast som berget. Vi försökte med att dra ur växterna, men det enda som hände var att stjälkarna gick av. Sen spolade jag vatten i krukorna för att lösa upp jorden och på så sätt få ur växterna. Mmm. Jo tjena. Jag ger mig fan på att de där växterna gått upp på natten någon gång och klistrat fast sina rötter i krukorna. Till sist turades vi om med att hugga ur rötterna med en skruvmejsel alternativt dra upp rötterna med våld. En och en halv timme senare var det jord och vatten i hela köket pch jag stod med illröda armar och kliade mig som en galning. Men krukorna var tomma och växterna på tryggt avstånd i sopnedkastet.

Får jag bestämma så packas krukorna ner längst ner i en kartong som försvinner i flytten. Eller så använder vi dem till att ha påskris i, eller någon annan slags dekoration som INTE behöver jord eller har rötter. Egentligen är det ju väldigt snygga krukor. Men deras personlighet har fått all deras skönhet att försvinna. En dag kanske vi kan försonas igen. Men den dagen känns väldigt, väldigt långt borta. Väldigt, väldigt, väldigt långt borta.

Kommentarer
Postat av: Ät med Nova

Oj, har du bott på den ön? Vad hittar man på där i ett halvår? Den ligger ju himla fint i alla fall. Och nära till "livsmedelsaffären"... :P

2009-08-21 @ 20:47:10
URL: http://blogg.passagen.se/novanen
Postat av: bakmammorna

hahahahahahaha.... det är då typiskt med sånt där strul...

2009-08-22 @ 08:11:09
URL: http://bakmammorna.blogspot.com
Postat av: Jessica

Haha, jag växter är inte alltid att leka med.



Ingen dålig sambo du har som självmant väljer att putsa fönster, här tycker både jag och M att fönsterputs är bland det absolut tråkigaste som finns så här finns inte en endast ren ruta minsann, blää nu blev jag påmind om att det borde jag göra innan jag börjar jobba igen.



Hoppas du får en bra helg!

2009-08-22 @ 08:12:46
URL: http://hallonblabar.blogspot.com
Postat av: Anonym

hejsan!

Okej,förlåt för detta späm...Men jag vill tipsa dig om en blogg som heter http://jjuno.blogg.se

Det är inte bloggaren som skickat detta,utan en läsare..Och varför jag gör det,är för att jag älskar den bloggen.Det är den vettigaste,viktigaste & bästa bloggen jag läst.Hon skriver om självförtroende .Om en människa ska funka,så behövs självförtroende .Det är a-o i livet.

Hon skriver allt ifrån hur du blir säkrare med killar,till hur du kan stärka din kompis självförtroende .Hon kommer också ha intervjuer med några läsare,som varit mobbade eller haft anorexia..Gör som du vill,men du vet precis lika bra som jag att en sån hära blogg behövs,så det är ett vettigt beslut att besöka den.Tjejen som skriver den är värd en stjärna på blogghimmlen.



Tack för mig



( http://jjuno.blogg.se )

2009-08-22 @ 19:53:54
Postat av: Sandra drömkaka

Haha vilka monsterblommor han hade!!



Jo jag hoppas det blir bra, är väldigt väldigt mycket man ska kunan lära sig fram till jul. Sen är det inga lektioner nästa år utan bara praktik , 3 olika ställen ska man ha sen ska man vara klar konditor.. Så det gäller kämpa som tusan så man hinner med i tempot & får betyg på alla kurser!

Ska du söka in igen till januari? :)

2009-08-22 @ 21:45:11
URL: http://dromkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0