Det är en dag imorgon också.

Idag är ingen bra dag. Det känner jag i hela kroppen. Idag är det bara massa måsten och ingenting man vill. Så jag går mest runt och surar. Tycker att ingenting är roligt och drar mig för att göra allting.

Igår var en bättre dag. Speciellt på kvällen då Jolin bjöd på massor av olika sorters paj och sedan satt vi på hennes "takterass" på en filt, lyssnade på Håkan Hellström och tittade på utsikten.



Det är ingen dålig utsikt hon har. Det är tyvärr en dålig kamera jag har som absolut inte gör utsikten rättvisa. Fin utsikt, goda vänner, bra musik och en filt. Det kan nog vara världens bästa kombination. Massor av måsten och ingenting man vill är världens sämsta kombination. Så jag tar nog hellre igår än idag. Eller låter idag förvandlas tills imorgon.

Aidan Moffat & The Best Ofs - Atheist's Lament

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja.. igår var en bra dag! imorse var en vakna-med-hemsk-andedräkt, linser som skaver i ögonen-, smik-som-aldrig-blev-borttvättat-, ett-fett-diskberg-runt-hörnet, och en jag-vill-ha-vatten-och-pizza, men inte gå ur sängen- morgon. vissa var klokare och drack mindre.. :) trodde jag skulle få sota för min "lura hit er på mat-så ni kan hjälpa mej att bygga ihop soffan"-baktanke här :D men slitet kanske glömdes bort efter lite paj, vin & cheescake. imorgon blir nog en bättre dag... för då är det FFFRRREEEDDDAAAGGG! Om nån av er inte skulle få börja plugga har jag en b-plan förresten:P tack för flyttmess! hörs snart!

2009-08-27 @ 14:11:04
Postat av: hogie

Sweet.

2009-08-28 @ 13:23:24
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0