Och ta dig långt härifrån.

Jag har en väldigt gnagande känsla av att det är någonting jag borde göra, men jag vet inte vad. Man har ju alltid något man ska göra så det MÅSTE ju finnas någonting som jag glömt bort att jag ska ha klarat av tills imorgon. Antagligen är det någonting jag glömt att läsa, men jag tittade nyss på schemat och där finns bara böcker jag redan läst med. Det är nog städandet som vill ha uppmärksamhet. Men det tänkte jag faktiskt göra imorgon samtidigt som jag påskpyntar.

Jag hade tänkt påskpynta i smyg eftersom det var meningen att Jimmy skulle åka upp till Leksand imorgon, nu har det blivit ändrade planer så han blir kvar hemma. Och jag som tänkte påskpynta hejvilt när ingen fanns där att hindra mig. Påsk måste ju vara den roligaste pynthögtiden. Gulliga små ulliga kycklingar, prickiga ägg, massa färgglada färger. Oh, hela lägenheten skulle bli som en enda stor påsktårta. Det blir nog svårt att genomföra när mr. Less-Is-More befinner sig i närheten. Men ett påskris ska jag banne mig ha, och påskliljor och några ulliga gulliga kycklingar. Om jag så ska behöva låsa in Jimmy i sovrummet för att få ha det.

Nu ska jag dricka mer te. Te, te, te, te och te i massor för att få bort det halsonda. Choklad också, det ska tydligen hjälpa. Choklad hjälper mot allt. Åtminstone om man ska tro såna där kokböcker som handlar om choklad. Och jag tror allt jag läser. Så länge det inte är Ebba von Sydow, systrarna Fahrman, Elin Kling, Linda Skugge eller Liza Marklund som skrivit det. Eller Alex Schulman. Blaj. Jag tål inte Alex Schulman. Vafan är människan känd för? Han är som Linda Rosing, överallt men ingen vet varför.

Fever Ray - When I Grow Up

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni gjorde nog rätt i att inte följa med igår... Trots två gamla flammor och kitty jutbring på stybord babord va vi jäkligt opepp hela kvällen. idag skulle vi haft vårstäd, men det har mest blivit pizza & film... åker till värmelando snart. Ha en fin påsk!! puzziz, kramiz

2009-04-05 @ 19:01:00
Postat av: Katinka

Din lilla hatlista längst ner tycker jag är sund. Dessa människor är inget att ha direkt. Du gör klokt i att inte lyssna på dem tycker jag.

2009-04-06 @ 12:04:11
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: Annispannis

Jaha, det var fanimej det jag visste! du är en jävla påskkärring på riktigt och blåkulla det är egentligen sågmyra, OMG! ;D

2009-04-06 @ 12:53:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0