Jag sätter knivar i fotografin.

Idag var jag jättedum mot en liten kille som kom in och handlade av mig på jobbet. Och med liten menar jag att han kanske var någonstans mellan 19-21. Småbarn liksom, höhö. I alla fall så köpte han först en kopp kaffe,  satte sig på uteserveringen och sen kom han in igen en stund senare och sa: "Nu ska du få se vad jag har skrapat ihop till dig!" Så gav han mig 4 kronor för en påtår. Och då hör jag mig själv säga med bitsk röst: "Jaha, det var hela veckopengen förstår jag..." Han såg så ledsen ut sen. Stackarn. Det är nog mitt fel att vi har så ont om kunder när jag beter mig på det där viset. Jag borde gett honom en kanelbulle som (bamse)plåster på såren, det vet man ju att små barn tycker om. En kram kunde han fått också. Undrar om han var 88'a? Jag har frikort på alla 88'or, och Jimmy har frikort på alla asiater. Det bestämde vi i helgen. Eller jag bestämde det, och Jimmy sa ja.

Sugarplum Fairy - Bring Danger

Kommentarer
Postat av: Ann

HAHA! Det var bra sagt, tyckte jag! Du är ju ingen maskin, du är kvinna faktiskt. Jag har ätit alldeles för mycket chips under påsken så nu får det bli ändring. Jag har satt upp ett matschema på kylen och ikväll står fisk på menyn! Inspirerad av dig, även om ni inte äter fisk så ofta (väl?).

2009-04-15 @ 18:49:11
URL: http://www.derknackarsch.blogspot.com
Postat av: Kryddburken

Hejsan! Kikar in hos dig och vill tacka för kommentaren på Kryddburken! Ha en trevlig kväll! Hälsningar från Öland...

2009-04-15 @ 20:48:57
URL: http://kryddburken.se
Postat av: Jessica

Låter som ni haft en bra påsk, lyx att få maten serverad, även om det är kul att laga mat är det kul att ibland bara få bli uppassad.



Ibland hoppar det ju ur saker ur munnen som man kanske ångrar lite i efterhand, men lite roligt sagt var det allt =).

2009-04-16 @ 08:53:08
URL: http://www.hallonblabar.blogspot.com
Postat av: Katinka

Wow, vilken deal du och Jimmy har ju! Inte visste jag att man kunde få frikort på en hel årskull liksom. Ska genast ta upp det med Sambo.

Så länge har du ett pris att hämta hos mig...

2009-04-16 @ 09:48:12
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: Evelina

Ha ha ha den var über bra, ska genast ingå ett avtal med maken som ger rätt till frikort! Har hela eftermiddagen på mig att tänka ut vilken målgrupp som kan passa mig!

2009-04-16 @ 12:03:03
URL: http://evelinagustavsson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0