Ingen ser längre.



1'a april är ju officiell dag för att öppna uteserveringar och vi är ju inte sämre här hemma. Därför blev det frukost på balkongen idag. Sjukt varmt väder, jag satt i linne och mina sovshorts och frös inte ens. Jag som brukar vara världens största fryslort. Mobba nu inte mina bleka ben, det är trots allt bara april. Sen att de kommer att se exakt likadana ut i augusti då jag inte kan bli brun är en annan femma. Då kan ni mobba mig.

Efter utefrukost gick jag och Jimmy in till Mölndal och köpte varsin glass, sen gick vi hem igen. Antingen så har jag feber eller så är det ovanligt varmt för jag pallade inte ens att ha jackan på mig. Fast mest glad var jag förstås för att jag fick ha mina röda ballerinaskor i lack. Då hade jag förstås också en klänning och leggings på mig, jag gick inte i pyjamasen till Mölndal. Även jag har mina gränser.

The Who - My Generation

Kommentarer
Postat av: julle

Lyckost! jag vill också ha balkong! nu har me und fröken baronessan Ekman bestämt lokal för vår 25-års-fest. så boka redan nu in nån lördag i slutet av september så kommer vi med mera info inom kort..

2009-04-01 @ 22:03:15
Postat av: Jessica

Visst, var det hur härligt väder som helst igår. Vi intog altanen för en fika i solen, så mysigt. Ser ut att kunna bli en toppendag idag med, jippi!

2009-04-02 @ 07:58:47
URL: http://www.hallonblabar.blogspot.com
Postat av: Evelina

Om det ändå var så varmt på vår balkong på morgonen!!

2009-04-02 @ 18:34:32
URL: http://evelinagustavsson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0