På en skenande cykel;

Här har ni gårdagens Middagsäventyr:



Ja, någon bild på själva pizzan tog jag inte för jag var alldeles för hungrig för att hinna ta fram kameran. Men jag, Evelina och Jimmy gjorde i alla fall varsin pizza med varsin fyllning på och jag hade skinka, champinjoner, tomat och brieost på min. Mmm. Smält brieost är inga dåliga grejer. Jag tror till och med Jimmy förlät Evelina för att han inte fick sin fläskfilé i går eftersom det är så gott med pizza.

Efter maten drack vi några cider och innan jag visste ordet av befann jag mig plötsligt på Greta's och dansade till gamla schlagerhits. Tokroligt var det. Jag och Evelina borde som sagt inte umgås då vi bara jävlas med alla hela tiden och killarna på dansgolvet tydligen gjorde "de där tjejerna är knäppa"-miner bakom våra ryggar. Men man måste ju fula sig när man har chansen. Sen fick Jimmy hugg också, en tjej kom springandes med en väldig fart (hon trodde väl att han var Idol-Robin. Haha.) och satte sig i hans knä och började tafsa på olämpliga ställen. Jag gick skrattandes därifrån bara för att det är så roligt att se hur han hanterar såna situationer. Sen gick Jimmy hem med tjejen och jag och Evelina fortsatte dansa. Neeeej, jag skojar såklart bara. Jag vet inte vad han sa till henne men hon flyttade sig till killen som satt bredvid Jimmy istället och där fick hon hångla så hon var säkert nöjd ändå.

På vägen från Greta's fick vi sällskap med någon som ifrågasatte varför vi gick till Greta's om vi var ett par. Får man inte det? Jag ifrågasatte varför han gick till Greta's när han inte var gay, men det fick man tydligen. Sen blev jag överlycklig när han lyckades gissa rätt på att jag är från Dalarna. Det är första gången det händer mig, annars brukar folk gissa på "typ Stockholm" eller "någonstans uppifrån..?" Så vi började såklart diskutera Fångarna På Fortet och Gunde Svan och kunde inte komma på vad hon som släppte ut tigrarna hette. Då en kille som står bredvid oss och lyssnar vänder sig och säger: "MONIQUE!" Innan han försvann in på en spårvagn. Ja. Då blev jag glad. Monique. Vilken kvinna! Jag stod och gissade på Marie, tur att det finns vänliga själar som kan upplysa en.

Jag vet inte varför vi alltid lyckas hitta killar som vi åker spårvagn med en bit på väg hem varje gång vi är ute och jag alltid gör allt för att jävlas med dessa killar. Killen igår, som gissade att jag var från dalarna, var jag nog rätt snäll mot tror jag. Jag började inte anklaga honom för att vara varken snål, nazist eller 91'a så jag tror nog att jag skötte mig rätt bra. Så kanske jag höll på att tjata på honom att Agnes hade fula kläder i Melodifestivalen och att han skulle berätta det för henne eftersom han var från Vänersborg, men det är ju en annan historia. Hon HADE ju fula kläder.

Nu ska jag väcka Jimmy och dra med honom fram på stan (jag vet, det heter ner på stan men de här Västgötska människorna som jag umgås med kan ju inte ren svenska) för jag ska köpa en bok. Plus att solen skiner, då kan man inte ligga i sängen och vara bakis. Nåja, han har åtminstone inte spytt idag. Det är ett framsteg!

Röyksopp - Tricky Tricky

Kommentarer
Postat av: Hanna

Men Nilla till ditt försvar så anklagade du ju inte JJ för å vara snål! Han VAR ju snål!

Ses om en vecka :D

2009-04-18 @ 13:44:15
Postat av: Ella

Gillar dina rubriker! :)

Här kommer lyckan för hundar som oss - Håkan Hellström :D

2009-04-18 @ 18:30:44
URL: http://ellaschwarz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0