En liten pojke i för stora skor säger:

Jag har nog aldrig varit på en så tråkig föreläsning som vi hade idag. Inget ont om Goethe och Den Unge Werthers Lidanden, han led nog mindre än vad jag gjorde idag. Men make till tråkig föreläsare. Snark. Sista timmen kunde jag inte ens med att lyssna på hans monotona röst. Tack och lov att vi inte har honom jämt som de stackarna i B-gruppen har.

Efter skolan var jag pysslig och gick och köpte avokado och påskliljor på den gulliga lilla fruktaffären vid Viktor Rydbergsgatan. Jag älskar den fruktaffären. De har allting och hur billigt som helst. 3 avokado för 15 kronor, 10 lime för 10 kronor, 2 isbergssalladshuvuden för 10 kronor, 2 paket vindruvor för 25 kronor osv. osv. osv. Det är ju ett under att man inte kommer hem med hela affären. Jag var nära att plocka på mig massa hallon och jordgubbar och plommon, men sen insåg jag att det är lite onödigt med tanke på att vi åker till Tidaholm över påsk och då är det lite onödigt att ha massa frukt hemma.

Nu ska jag dricka te och äta nåt. Någon mer än jag som lagt märke till att varje blogginlägg slutar med att jag antingen ska dricka te eller äta nåt, eller som nu både och? Jaa. Äta, det är grejer det. Undrar vad jag och Evelina ska äta ikväll?

U2 - No Line On The Horizon

Kommentarer
Postat av: Katinka

Men det är väl härligt att avsluta med hoppfullt ätande?

Och jag vet vilken fruktaffär det är du menar, den är jättebra och när jag pluggade brukade jag också ha vägarna förbi där titt som tätt.

2009-04-07 @ 15:17:54
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: Katinka

Jag kommenterade precis här ju! Konstigt att kommentarer ska försvinna ju....

Jaja, sa bara att fruktaffären är underbar och mat likaså...

2009-04-07 @ 15:23:27
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: Katinka

Och nu kom den tillbaka... Ute och pudrade näsan bara får man förmoda?

2009-04-07 @ 15:24:01
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0