5 September.

"Pernilla, ser du till att vara duschad och klar då när jag kommer hem vid 11!?" Sa Jimmy innan han gick till jobbet vid 6 i morse och jag mumlade fram ett mmm och bör nog börja skynda mig nu om jag ska vara duschad och klar innan dess. Så jag ska nog hoppa in i duschen ungefär nu.

Vidare så funderar jag på om jag har någon konstig sjukdom. Jag har haft väldigt ont i huvudet 2 kvällar i rad, och jag som alltid brukar frysa när jag sover har nu svettats som en gnu. För att inte tala om massa kliande utslag över hela kroppen. Vad kan det vara? Röda Hund? Svinkoppor? Vattkoppor? Jag har visserligen redan haft vattkoppor, men jag hade typ bara 3 stycken och jag har hört att allt fler får det två gånger i livet nuförtiden. Hur ser vattkoppor ut? Känns de som små myggbett?

Nu ska jag duscha och äta frukost. Inte samtidigt. Först duscha och använda MASSOR av herr von Lindroos 250 kronors balsam, då blir han glad på mig. Och tänk vad ännu gladare han ska bli om han kommer hem och jag inte är färdig ännu. Okej, duschen. Uh. Vad det kliar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0