25 September.

Igår var vi och såg Patrik 1,5 på bio. Sjukt bra film! Den var så galet mysig. Man satt med ett fånigt leende på läpparna hela eftertexterna. Om man inte heter Pernilla och är otroligt kissnödig av sig så att man måste springa iväg och kissa istället för att se eftertexterna. Men alla andra gjorde det i alla fall. Se den! Se den!

Idag har jag och Evelina har promenerat till Slottskogen. Det är inte det lättaste upptäckte vi. Men till sist hittade vi rätt. En dag som denna bör spenderas i Slottskogen. Solsken och solsken och ännu mera solsken. Jag svettades nästan ihjäl. När vi väl kom fram till Slottskogen och satt och hade det trevligt på en brygga var vi båda för hungriga för att njuta av det ändå. Nästa gång blir det picknick där på bryggan. Baguetter och Coca-Cola. Huvudfödan these days.

   


Förövrigt tror jag inte att Jimmy har förstått det där med födelsedagar. För här går han och köper biljetter till Magnus Betnér åt oss när det väl är jag som borde ge honom något idag? Men men. Jag ska inte klaga. Man kan inte klaga så mycket på Jimmy. Han är mest snäll hela tiden och skämmer bort mig ganska mycket. Det är nog för att jag ska baka tårtor till hans kalas. Då skämmer ju jag bort honom. Oj, så bra vi är på att skämma bort varandra.

Nu är jag sötsugen. Men det struntar jag i. Ja! Det gör jag. Imorgon kommer Ellen och Clara. Och Jenny, Sophie och Ida och hälsar på Evelina. Huset fullt. Därför har vi städat fint idag. Jag dammsög. Det du mamma! Nej, min mamma läser inte min blogg. Lite smoothie kan jag nog dricka ändå. Det räknas väl inte som sötsak? Jag lyssnar på rap. Fan, jag är så jävla cool. Värsta gangzta.

Flo Rida feat. Birdman - Priceless

Kommentarer
Postat av: Saturnine

Så du lever alltså! Men skicka ett sms så att jag slipper ringa runt på varenda sjukhus i hela Sverige! (och Danmark, det ligger ju rätt nära dig numera) Magnus Betnér, what the?! VA? JAJA. Min pojkvän köpte Henrik Schyffert biljetter och han är tamejfan sveriges snyggaste gamling så det är okej ;D Men ÄNDÅ. Kom ihåg kameran, annars nitar jag dig! EY. Ska du inte se Håkis i Falunis? Jag sitter i Bjurs just nu. HUUUUUJ. <3 !

2008-09-26 @ 18:17:48
URL: http://saturnine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0