16 September.

Hu. Vad jag är aktiv. Låtsas jag. Jag har åtminstone städat hela mitt rum. Och pluggat massor. Däremot kan jag verkligen inte för allt i världen komma på någonting att hålla tal om. Det ska vara på engelska, of course, och dessutom ha någonting med ett engelskspråkigt land att göra. Jag kan ju iofs hålla tal om att amerikaner är dumma i huvudet, fast det känns som att alla vet det redan. Speech. Rubbish. Ge mig nu lite förslag här för bövelen!

Nu ska jag fortsätta att försöka ringa till Sahlgrenska. Det är helt otroligt, nu har jag ringt en gång i kvarten sen 10.30 och det tutar bara upptaget hela tiden. Nej. Inte hela tiden. Ibland kommer det en röst som säger att de inte kan ta emot mitt samtal just nu faktiskt. Svara nu så jag får gå ut och gå lite! Jag blir galen härinne i lägenheten. Nej. Det där menar jag såklart inte. Jag trivs ju sååå braaaa i min lägenhet.

Goldfrapp - Caravan Girl

Kommentarer
Postat av: Malin

Du kan hålla ett tal om magdalena tvätterierna som fanns som Irland en gång i tiden. Unga tjejer som jobbade där utan betalt, blev våldtagna av präster osv. En liten idé iaf :) http://sv.wikipedia.org/wiki/Magdalenahem

2008-09-16 @ 14:43:39
URL: http://mmmalin.blogg.se/
Postat av: hogie

NEEEEEEEEEEJ. Inte Goldfrapp.

Du kan hålla tal om att knark är bajs och att det är bajs att den nya regeringen säger nej till projektet "Knark är bajs".

2008-09-17 @ 13:18:53
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0