15 September.

Tillbaka i Göteborg igen efter en helg i Falköping. Här hemma är det mest massa måsten. Men nu har jag iaf tagit tag och skickat iväg alla paket med kläderna som jag sålt på tradera. Imorgon ska jag nog lägga ut lite nya prylar. Annars måste jag nog hitta mig ett jobb snarast. Börja plugga lite mer seriöst. Och hitta vilket sjukhus man ska gå till om man bor där vi bor. Sahlgrenska? Jag vet inte. Jag är från landet.

I lördags var jag och Jimmy på inflyttningsfest. Där var det populärt att jag var från Dalarna. Mindre populärt att jag slog Mattias på Singstar ungefär 3000 miljoner gånger. Jag var glad för då slapp jag sova under köksbordet som jag brukar få lov att göra när jag sjunger annars då Jimmy tycker att jag sjunger som en kratta. Det var åtminstone vad vi sa till alla på festen. Jag kände ingen där, varken när jag kom eller gick. När vi skulle gå och någon frågade varför tyckte jag däremot att det var jättesmart att svara: "Jag vet inte, det var nåt om att Jimmy ville ha sin snopp i min mun..."  Sen gick vi. Och Jimmy blir nog aldrig mer bjuden på fest dit igen. Mouwahahaha.

Ikväll ska jag och Evelina ha tacokväll och myspys framför teven. Sånt tycker vi är trevligt. Speciellt teve-delen. Och tacodelen. Mmmm. Jag vill äta nu. Synd bara att vi själva måste laga maten också. Nåja. Tacos är gott. Jag ska få guacamole. Så jag är glad. Nu ska jag gå och titta om det finns någon ledig tvätt-tid till mig imorgon.

Scars On Broadway - Enemy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0