Så jag springer tillbaks till dig.

Först blev jag avundsjuk när jag hörde om snön. Jag vill också, tänkte jag! Men sen i förmiddags när jag gled ut i solskenet utan jacka och sprang iväg och joggade på en helt torr o-snöig motionsslinga så tänkte jag att det kan nog vänta lite till. Solen skiner så skönt idag och löven har ju knappt ramlat av träden, så det får vara som det är.

Nu fyller jag på kroppen med energi efter joggingen, sen är det Stora Jobbsökardagen. Som helt enkelt inte är något annat än att jag ska söka massa jobb eftersom jag inte gjort det på en vecka och annars brukar jag söka lite jobb varje dag, men nu tar jag allt på en dag istället.

Ikväll blir det födelsedagsmiddag för Jolin som fyllde år förra fredagen och sen är det Idol förstås. Heja Alice! Ut med Sepideh! Det roliga är att Jimmy har fått höra från två helt olika håll att han ser ut som Robin Bengtsson, hahaha. Min första reaktion när jag såg Robin B för första gången var: "Vilken sliskig kille!" Tur att inte jag tycker att Jimmy är lik honom, då skulle det bli jobbigt.

Annars har jag ett lite ambivalent förhållande till Lars, ena halvan av mig tycker att han är cool den andra halvan av mig är rädd för honom. Jag gick in och läste hans blogg och han påminner mig om mitt ex i sättet han skriver, så nu tror jag att Lars egentligen också under ytan är en jävligt elak människa som bara bryr sig om sig själv och helt saknar empati men utåt sett verkar väldigt omtänksam och empatisk. Fast man vet ju inte, Lars kanske är snäll på riktigt, bara för att han skriver som mitt ex behöver han ju inte vara som honom. Om några år ska jag börja tro gott om människor igen, det har som som mål i livet.

Nu blir det Gossip Girl, sen söka jobb!

Detektivbyrån - Camping

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0