Kom, kom atombomb.

Nu sitter jag i Sågmyra. Tänk att här är man borta i 2 månader och så börjar huset lukta gamla människor på en gång. Ni vet sådär som det luktar hos mor- och farföräldrar. Mina föräldrars ursäkt var att de är farföräldrar, så jag antar att det ska lukta gamla människor här. Annars är jag mest förundrad över att jag fått sova en hel natt utan att vakna av buss 18, fulla folk på väg hem från krogen eller grannen som rycker i balkongdörren. I Sågmyra är det lugn och ro. Mmm. You can't take the country out of the girl, som vi brukar säga.

Jimmy sover, och när han är vaken är han bara sur för att han inte får gå på hockey i Leksand ikväll. Det hjälper inte att han ska upp nästa helg igen och gå på hockey, han är sur ändå. Jag borde vara sur för att jag inte får gå på Håkan Hellström imorgon, men det känns ganska meningslöst att slösa tid på att vara sur över det. Jag skulle också kunna vara sur för att bara en enda av mina kompisar har tid/lust att träffa mig, men det är jag inte heller. Det är ju som de är, de som inte har lust är ju ändå inga riktiga kompisar och de som inte har tid har ju faktiskt inte tid. Så nu är det mest Jimmy som är tjurig och jag som försöker göra allt för att pigga upp honom.

Nu ska jag duscha och sen ska vi göra den obligatoriska Lager157-trippen. Cream Cheese-smörgås, som jag har saknat den. Med lite chai-te till. Sen kommer bror, brorsbarn och brors flickvän och ska fixa inför dop och 30-årskalas imorgon och jag och Jimmy ska till Jocke och spela rockband. Annars kan jag upplysa om att Dalarna är jävligt kallt och jag är fascinerad över att alla löv ramlat av träden. Helt grått är det.

Moneybrother - It Might Aswell Be Now

Kommentarer
Postat av: D t the E to the S (cool)

jag vill också gå på lager157 din lyckos!!!

2008-10-24 @ 14:33:28
Postat av: Saturnine

EEEYYY! Jag är ute i Bjursås tonight - blir här imorgon med, ifall du har tid mellan dop och party så kan vi väl kanske fika på lagret? Jag skulle behöva en sighteseeing diiit! Och alla behöver väl fika? <3!

2008-10-24 @ 22:01:05
URL: http://saturnine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0