Det kommer att bli dans, dans, dans.

Igår var jag och Jimmy på Magnus Betnér. Han är bitter. Det är bra. Jag älskar bittra människor. Det är konstigt att folk som säger att de hatar bitterhet gillar Magnus Betnér. Jag älskar bitterhet och jag älskar Magnus Betnér. Jag vet inte vad som var roligast, men troligast när han sa att han hatar unga människor som är glada och inte har förstått att livet är ett helvete. Det gör jag med. Tråkigt var att vi hade sittplatser högst upp längst bak och att killen framför mig stank svett. Eller så var det Jimmy som luktade svett, det är troligt också faktiskt. Haha.

Idag är det fest hemma hos, top notch! Temat är brat/överklass. Oooh, jag ska vara sååå från den öfvre klassen. Eljest. Vi ska strax äta och sen börja fixa inför festen. Efter festen är det "Skoldisko", det är en klubb som spelar hits från våran ungdoms glada dagar. Lite Pandora, lite Rednex, lite Cappella. You know. Kommer man tidigt finns det 90-talskläder att låna också. Så tidigt kommer nog inte vi att komma dit men OJ, vad jag ska dansa. Skoldisko. Hoho. Vad händer på Harry's ikväll då? MOUWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Ikväll får vi inte vara roliga för då kommer Jocke att börja skratta och det får han inte för då får han ont i pungen. Så alla på festen måste vara tråkiga. Det blir ju lätt för Martina, men hur ska vi andra klara oss från att fälla alla lustiga kommentarer vi bär på inom oss? Ja, det är frågan.

Tack, Sandylicious och Hanna för paketet förresten. Mitt bästa partytrick these days är att ta fram väskan, och sen dra upp det lilla anteckningsblocket som ser precis ut som väskan. ALLA blir imponerad. Åtminstone jag, jag blir lika imponerad varje gång. Alla andra suckar mest.

Hello Saferide - Overall

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0