Vi kan konstatera att Björklöven är ett hockeylag.

Tänk vad synd det är om vissa när de helt plötsligt är i samma sits som de låtit andra vara i under det senaste året. Goes around, comes around. Tror jag att det heter. Och jag, som faktiskt kan vara riktigt bitchig ibland, kan inte göra annat än att småle lite för mig själva och säga som Nelson i Simpsons: "HA! HA!"

Annars har jag ätit Whopper Piñata idag och det var happy days, mate! Inte bara för att det var gott med mat för en gångs skull, utan även för att det faktiskt var väldigt gott. Och så har jag köpt chokladpraliner, som jag ska äta på torsdag då det är godisdag. Varför på torsdag? Undrar ni då. För att jag har bestämt det såklart, svarar jag.

När jag blir stor ska jag göra en teveserie om Sågmyra, 79022 ska den heta. På engelska såklart, Seven Nine O Two Two. Det kommer nog att bli en succé. Vi brukade ju faktiskt ha riktigt roligt, back in the days.

Ryan Adams & The Cardinals - Born Into A Light

Kommentarer
Postat av: Saturnine

Mmm.. Justin och what goes around comes around är en bra låt, nu ska jag lyssna på den ;D För den är faktiskt BRA. Sen ska jag lyssna lite på Pink också, hahahaha. Jag ska faktiskt det. Du är söt. Hur länge är du här när du kommer upp till jultider? Jag saknar en bra julkalender, som Sunes jul. Fan vad bra. ÅH.

2008-11-19 @ 00:56:12
URL: http://saturnine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0