Och om jag inte kommer ner...

Jag insåg idag att jag läser en del bloggar som jag inte har uppskrivna i min lilla länklista, så det är nog dags att göra en liten uppdatering där. Och jag är ju inte sämre än att jag delar med mig till er också.

Jag läser till exempel om Lucy som lever lyxliv i Brighton. Eller åtminstone lever i Brighton, och vissa dagar anser jag att det är lyx bara det. Som sagt... Hatkärleken till England.

Jag läser också om min gamla barndomsbästis Malin som nyss kommit hem från Sverige efter 8 månader som reseledare i Turkiet.

Och så läser jag om Underbara Clara som har ett jättefint hem som jag skulle kunna dö för, och en lika fin garderob dessutom. Hennes pysselhylla med strössel och tårtpynt är så gullig att jag tänker stjäla hennes idé rakt upp och ner, så fräck är jag.

Ikväll blir det varma mackor och te framför teven. Sånt mysigt brukar jag och min fruga göra. Det är Jimmy som börjat kalla Evelina för min fruga, och vi ska ju snart separera jag och Evelina så vi får väl passa på att göra det bästa av den tiden som är kvar. Jag vet inte hur jag ska klara mig utan Evelina som håller reda på mig.

The Smiths - What Difference Does It Make

Kommentarer
Postat av: jcoke

Men vad i helvete?! Jag då?!??!?! Läser du inte min blogg va?

2008-11-16 @ 21:20:17
URL: http://jcoke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0