Jag vill ta en promenad!

Fan, vad jag älskar snö! Evelina kommer döda mig för att jag säger det, men jag älskar snö. Jag är fanimej från Dalarna, det är klart att jag älskar snö. Och just nu vräker snön ner utanför. Jag skulle egentligen vara hos Jimmys mormor nu, men jag försov mig och vaknade inte förrän Jimmy ringde 10 över 10 och undrade vart jag var. Jag undrar förresten hur han hade tänkt att jag skulle låsa dörren när han har gått iväg med nycklarna?

Inatt såg vi en halv film med Stephen Gately. När jag var liten var jag kär i Stephen Gately, fast nu har jag fått veta att han är bög så jag hade nog aldrig en chans. Stephen Gately är/var med i Boyzone, som jag såklart tyckte bäst om. Eftersom alla andra gillade Backstreet Boys och Spice Girls. Jag vet inte om Boyzone finns längre, jag hörde rykten om en återförening förra hösten. Ah. Nostalgitripp. Nu tycker jag förstås att Ronan Keating är snyggare än Stephen Gately, men när jag var ung, då var det bara Stephen för hela slanten.

Nu ska jag duscha och sen ska jag äta lite frukost. Om det finns någon? Undrar hur länge jag kan ignorera det faktum att jag har 300 kronor på kontot och att hyran ska vara betald på fredag? Känner jag mig själv rätt kan jag säkert ignorera det ända tills på torsdagkväll när mamma, pappa och Pippen anländer. Nu blir det duschen, sen blir det lunch hos mormor. Jimmys alltså, jag har ju ingen så jag brukar adoptera andras. Jimmys till exempel, och Desireés mormor har jag adopterat många gånger. Några gånger har jag adopterat Sandylicious mormor också. Det är bra det, det där med adoptionsmormödrar.

Håkan Hellström - Jag Vet Inte Vem Jag Är Men Jag Vet Att Jag Är Din

Kommentarer
Postat av: Jenny

För att vara lite petig till detta inlägg så var det faktiskt på etage! =) Harrys var faktiskt flera månader sen senast! =)

2008-11-26 @ 10:11:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0