Jag vill lära mig att baka drömmar.

Jag vill lära mig att förstå mina drömmar, jag drömmer helt konstiga grejer. Igår natt drömde jag att jag, Jimmy, Kalix och Jocke var på Liseberg med Russell Brand. Japp, vi var tydligen kompisar. Vi försökte lära honom svenska och Anna vägrade prata engelska med honom överhuvudtaget. Jag var mest hysterisk och försökte ta så många kort på honom som möjligt för att kunna skryta på Facebook. Jocke, Jimmy och Russell var ungefär så knäppa som man kan tänka sig att Jocke, Jimmy och Russell skulle vara tillsammans.

Lite senare på natten drömde jag en mardröm som jag inte minns riktigt, vad jag minns däremot är att Jimmy väckte mig för att jag låg och... Ja, jag vet inte vad jag gjorde, gnällde och skakade? Saken är bara den att när Jimmy väcker mig så är jag fortfarande halvt i drömmen och börjar alltså skrika rakt ut. Det som följde blev ungefär såhär:
Jag: "AAAAAAAAAAH!"
Jimmy: "AAAAAAAAAAAAH!"
Jag: (ännu högre) "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!"
Jag var så rädd att jag var nära att börja gråta, och varför Jimmy började skrika har vi inte fått någon riktig klarhet i, men jag hade velat se det inspelat på film, för det måste ha sett väldigt sjukt ut.

Inatt drömde jag att vi firade nyårsafton i Leksand. Utomhus. Fastän det var snö och mörkt ute så var det ingen som frös utan alla sprang runt i sina finklänningar och kostymer. Eller ja, Ante var den enda som jag kan minnas att hade kostym. Ante och Erik (Karlstad-Erik that is alltså) är iofs de enda killar som överhuvudtaget var med i drömmen. Och Stefan Sundström som uppträdde på en scen, men Jolin tyckte att 120 kronor var för dyrt för att se Sundström så vi tittade bara på avstånd utanför stängslet. Ellen sprang mest runt och tog kort på alla korvkiosker och själv visste jag att jag hade pojkvän, men jag kunde för mitt liv inte komma ihåg vem som var min pojkvän. Ceebs sprang runt och letade efter någon Karin och Hanna hade blivit tillsammans med nån liten kille från Bjurs som jag inte minns vad han heter, men han är 86'a och har en storebror som heter Erik som är 84'a tror jag?

Nåja. Nu ska jag ge mig. Kanske gå till en psykolog istället för att häva ur mig mina drömmar i min blogg. Idag har jag fått brevet från alfa-kassan. Jag vill inte veta vad det står, men det vill jag. Så Evelina har blivit satt på uppdraget att öppna brevet. Uuuh. Jag vet ju redan att det står att jag inte får några pengar, jag vill bara inte ha det svart på vitt. Kuken.

Mötley Crue - She Goes Down

Kommentarer
Postat av: Saturnine

Äh, du saknar oss helt enkelt och så tycker du att den där skumma Russell är en babe och det är han ju inte, så det var nog därför jag dissade honom så elakt ;D Hur ställer du dig egentligen till ryktena (brukar såna någonsin vara sanna? Hahahaha) om att Russell ska agera som Deppans bror i Pirates? VA? ;D

2008-11-11 @ 17:41:37
URL: http://saturnine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0