Fattigman, ge mig någonting i min hand.

Jag får ingen alfakassa. Egentligen ingen skräll. Men ändå jävligt jobbigt. Hejdå julklappar. Hejdå att ens åka till Dalarna över jul faktiskt. Hejdå julpyssel. Hejdå tak över huvudet eftersom jag inte ens har råd med hyran som ska in på fredag.

Men jag ska inte klaga. Nyss när jag gick hemåt från tågstationen så kom det en farbror fram till mig och frågade om han kunde få en slant. 
- Jag har tyvärr inga!
- Inte en enda?
- Nej, tyvärr!
- Haha, har du bråttom eller?
- Jaaaa, jag fryser så mycket, jag vill hem!
- Hahahaha! Ja, DU har åtminstone ett hem!
 
Och ändå var han så himla glad och bara skrattade och gick runt till alla som kom gående längs Avenyn och var lika trevlig mot allihopa fastän ingen gav honom pengar. Och här sitter jag i min varma lägenhet och gnäller.

Idag fyller Jocke år. Alla måste gå in på hans blogg och skriva: Fuck you bajssnopp i kommentatorsfältet. Ni behöver inte ens skriva namn. Skriv bara det så kommer han att vara glad i flera veckor framåt. Hurra, hurra, hurra!

Nu ska jag titta på teve och trösta mig med marängswiss, Evelina säger att jag får det. Eller så sa jag det, och Evelina sa ja. Imorgon ska jag gå till Soc. Och häääriifrååån fååår vi vååra pengar, som Erkin sa på filmen från klassfesten vi hade i ettan på gymnasiet. Haha. Erkin. Vi delade vårdnad om en julkula som jag stulit i matsalen. Och så var vi skåpbästisar och skulle åka till Ibiza. Undrar vad han gör idag?

The Smiths - Meat Is Murder

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0