Det blev en dag i Noooordstaaan...

Jag har köpt cellofan-strutar! Vilket inte Evelina blev direkt imponerad av men jag är överlycklig. Cellofan-strutar, wooohoo. Julpyssel, here we go! Den dagen vi får råd att köpa saker som kan göra saker av att lägga i strutarna alltså. Annars har jag och Jimmy besökt varenda inredningsaffär i hela Göteborg på jakt efter... Ehm. Jag vet inte. Jimmy vill ha champagneglas och jag vill ha... Allt. Prickiga kaffekoppar till exempel. Kakburkar. Och en glöggtunna, som vanligt. Såna verkar det vara brist på i Göteborg så vi får nog åka till Falköping istället.

Ikväll blir det fajitas och mojitos. Nej. Det sista var hittepå. Men fajitas i alla fall. Jag vill ha guacamole till mina. Jimmy vill ha julmust. Jag känner mig som Grinchen som går runt och dissar hans julmust hela tiden. Idag köpte han fem flaskor glögg också. Då måste man ha en glöggtunna, det säger sig själv. Ååh, jag vill flytta nu. NU!

The Dears - Dream Job

Kommentarer
Postat av: Saturnine

It´s meant to be! Han gillar glögg och du gillar glöggtunnan! OMG! Eller är det Jimbob som är en glöggtunna? Haha! Hoppas att ni har en jävligt rolig kväll, själv ska jag bära möbler ;P

2008-11-19 @ 21:37:51
URL: http://saturnine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0