VM! NU ÄR DET HOCKEY-VM!

Vafan är det för jävla fotbolls-EM folk snackar om? Fotboll? Vad är det? Aaaah. Det är den där enormt tråkiga sporten där folk småspringer runt lite på en enorm gräsmatta i 90 minuter och i bästa fall blir det kanske ett mål. Det är ju för bövelen Hockey-VM! Det är testosteron och action! Det är superhot Henrik Lundqvist, det är slagsmål, det är andra mål. Det är en alldeles för snäll Bengt-Åke Gustafsson som bjussar killarna på hembakta bullar i pausen.  This is the real shit!

Det är ingen gnällig jävla skåning som inte vill vara med och spela i landslaget bara för att han inte får supa skallen av sig innan match. Lagerbäck måste ju vara en riktig jävla rövslickare. Som han har fjäskat för den där bortskämda jobbiga jävla Zlatan i alla dessa år. Såhär säger Bengt-Åke om en spelare inte vill vara med och spela: "Jag har frågat en gång, om de ändrar sig får de väl höra av sig till mig. Jag tänker inte tjata. Det finns många andra som vill spela."  Lyssna och lär, Lagerbäck. Ge dem som vill spela chansen istället för att slicka en egoistisk skitstövel som Zlatan i röven.

Nu börjar det igen. Ah. Hockey, hockey, hockey! Det är kärlek det. Blod, svett och tårar. Ge mig Lundqvist, ge mig Liv, ge mig Zäta, ge mig! Ge mig! Ge mig! Ja. Nu ska jag ge mig.


Kommentarer
Postat av: Anna

Den finns på riktigt :) på en amerikansk vintagebutik-sida som heter timelessvixen.com
Där finns det underbara klänningar ibland :)

2008-05-14 @ 21:59:07
URL: http://annamortensson.blogspot.com
Postat av: Saturnine

ÖH, alltså, hockeykillar är fan inte lika heta som fotbollskillar och det trodde jag att alla visste.. Fast samtidigt så vet jag ju att du inte vet det meeeen.. Jaja, Zlatan kanske ser ut som fan meeen kolla in magen istället ffs. Pussgurka!

2008-05-14 @ 22:35:50
URL: http://saturnine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0