Starta paniken!

Jag är lite lätt stressad. Som vanligt då. Men nu ska jag lugna ner mig. Frågan är bara, promenad eller inte promenad? Om jag dansar jättemycket ikväll så förbränner jag väl massor av kalorier? Hoho. Idag har jag köpt munkar. Mmm... Donuts. 10 stycken. Fastän jag bara får äta en. De andra ska jag frysa in tills efter Peace&Love. Då ska jag äta upp dem. Mmm... Donuts. Igen. Jag är Homer Simpson, ända ut i fingerspetsarna.

Picknickväder eller inte? När solen skiner är det grymt skönt ute, när det är mulet fryser man ihjäl. Just nu är det mulet. Typiskt. Jag som ville picknicka. Nåja. Det är som det är. Nu ska jag fylla på min mobil, byta låtar i mp3-spelaren, duscha, slänga ihop en pastasallad och sen åka tillbaka till stan. Ikväll kommer Jimmy. Då blir jag alldeles jätteglad i magen. Och resten av kroppen också faktiskt. Ungefär som av att åka karusell. Och det ska jag också göra ikväll tror jag alldeles bestämt.

Sam Sparrow - Black & Gold

Kommentarer
Postat av: Saturnine

Anna Villberg, hon missar FAN ALLT! BUHU! Hade Jimbob med sig sina ölflaskor? Jag ska dricka vin idag och prata sågmyramål! Och tänka på diiiiiiig och hur det pirrar i din mage när du hånglas med Jimbob, ni är så puttenuttiga ;D PUTTENUTTEDU! Föresten så ÄR DU VÄRLDENS BÄSTA PERNILLA SOM ÄR EN JÄVEL PÅ OUTFITS OCH EN RIKTIG, RIKTIG VÄN

2008-05-24 @ 13:12:03
URL: http://saturnine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0