SKRÄLL!

Igår ringde jag till Jimmy. Nykter. Det är första gången någonsin som vi har pratat i telefon när vi varit nyktra. Det gick riktigt bra måste jag säga. Haha. Okej, jag vet att alla tycker att det är jättekonstigt. Men jag tycker inte om att prata i telefon och Jimmy tycker inte om att prata i telefon, dessutom sitter vi ändå och snuttegullar oss på msn halva nätterna. Så varför ska vi då prata i telefon också? Igår var dock datorn här hemma kidnappad av min Storebror, och jag hade enorm Jimmy-abstinens så jag tog mig i kragen och ringde honom. Oj oj, läskigt.

Nu är jag mätt och glad i magen. Lite för mätt kanske, det känns som att kjolen ska spricka snart. Men det bjuder jag på! Annars har jag fullt upp med en uppgift i Historia C och fritidsgård i huset. Märta, Alva, Tida och Maja springer in och ut och hit och dit. Så länge ingenting går sönder så låter jag dem hållas. Så länge jag får plugga i fred så låter jag dem hållas. Så länge de inte äter upp några godsaker som finns i huset så låter jag dem hållas. Det sista var ett skämt, det finns inte ens några godsaker i huset.

Nu ljög jag igen. Storebror hade med sig en hel kasse fylld med chipspåsar när han kom hem igår. Men dem ska vi ha på lördag. Då ska jag tydligen ha fest. Jag trodde att det bara var kollektivet som skulle grilla, förfesta och sen åka till Lucky. Men den och den och den och den och den ska tydligen komma också. Ja. Där ser man. Så länge det är fint väder så vi kan vara utomhus så ska det väl gå bra. Jag förlitar mig till Storebror och flaskan med Jägermeister som står i en påse i hallen.

Dags att slänga ut barnen och ge sig ut på en joggisch. Solen skiner ju! Hänga tvätt ska jag göra också. Det är mycket att stå i som heltidsarbetande hemmafru. Jag ska nog ringa Linda Skugge och fråga om jag får låna hennes städerska. För det GÅR ju inte att vara heltidsarbetande 3-barnsmamma och samtidigt ha tid att sköta ett hem. Jag undrar just hur alla andra klarar av det? Stackars Linda. Det måste vara jobbigt att vara Moderat, de har varken råd att betala tv-licens eller tid att sköta hem och barn. Tur att man är Vänsterpartist så man orkar lite mer!

Good Shoes - All In My Head

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0