Jag har hittat min 88'a!

På juldagen träffade jag en 88'a som var jättesöt. Han hette Simon, var upptagen och fick mitt hjärta att smälta. Inte riktigt så kanske. Men han var söt och hette Simon. Det var allt jag visste, sen dess har jag aldrig sett honom igen. (Och ska jag vara ärlig har jag inte letat heller.) Idag skulle en vän till mig visa upp en Simon som hon brukar prata om. Och så är det min 88'a! (Jaja, egentligen är det ju Hjalmar som är min 88'a. Men, ni fattar.) Jahapp. Det var såklart Des som hade tagit över honom. Det var just typiskt. Nu är jag visserligen gift och bryr mig föga, men det var ändå så komisk att jag halvt skrattade ihjäl mig. Falun är för litet.

Idag kom det ett paket på posten och så flyttade de här sakerna in i min garderob:
                                 
                                              

Och klänningen passar alldeles helt underbart perfekt och det ska bli så roligt att gå på bröllop i sommar. Jag skulle vilja gå i den där klänningen varje dag, man blir så glad av den. Hatten som bor i min garderob är dock rosa-rutig istället för svart. Och när jag ska använda den vet jag inte. Men jag är sjukt snygg i den och det är huvudsaken. Men klänningen. Klänningen. Ah. Klänningen <3

Idag på jobbet så var vi och lekte vid en lekplats, alldeles bredvid den lekplatsen ligger en skog. Plötsligt spatserar Märta rakt ut i skogen, drar ner byxorna, sätter sig på en myrstack och kissar. Sedan skriker hon: "Nu fick ni igen era jävla pissmyror!" Hämnden är ljuv som man brukar säga. Undrar just hur länge hon har gått och hyst sånt agg gentemot pissmyror?

Paketet kom faktiskt inte på posten utan i en bil som kördes av Jen, och bredvid henne satt Des. Det blev ett spontant grillparty hemma hos mig med en enorm flintastek, god grönsallad, halloumi och grillfitta. Det sista var godast. Mmm... Ramlösa Jordgubb & Lime är ett het tips förövrigt. Mmm. Så gott. Nu blir det tävling om vem som blir en 34'a först. Ehm. Just det ja. Om jag svälter mig i 3 år så kanske jag har en chans sen. Fast då är jag ju redan död förstås. Förresten vill jag också ha en bror som Däjjvid!

Var är min man? Jag vill msn-snuttegulla lite innan jag måste sova. Har jag nämnt hur mycket distansförhållanden suger? Och värre och värre blir det för varje dag. Suck.

Håkan Hellström - Sång I Buss På Villovägar 2007

Kommentarer
Postat av: Saturnine

JAAAA, för den klänningen är så Pernilla så att det skriker om det! PÅ DALMÅL! ;D BRA, nu vill jag se massa kort från bröllopet sen så jag får se dig i din outfit! Sen kan vi ha grillparty med hattar i sommar också, sådetså! PUSS!

2008-05-08 @ 16:20:47
URL: http://saturnine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0