En tragisk dag.

Nej. Det är det verkligen inte. Det är en sjukt bra dag. Dock har solen gått i moln nu, annars hade det varit ännu bättre. Det är en sjukt bra dag för att jag får galet mycket lön imorgon. Galet mycket för att vara mig alltså, jag är van att leva som en fattig student med cirka 2000 kronor i månaden. Nu blir det betydligt mer. Som ska sättas in på sparkontot. Jajamensan. Jag är klok nuförtiden. Vuxenpoängen haglar in. Ni skulle bara veta!

Annars är jag ledig torsdag, fredag och är sjukt sugen på att rymma ner till min man redan på onsdag. Men jag har lovat Sandylicious att följa med henne på ett möte på lördag, och Clara att vi ska på Klubb Phone Me på fredag. Så det blir nog till att stanna hemma ändå. Men ändå, 4½ dag med Jimmy. Det har vi fanimej aldrig varit med om tidigare. Tänk om vi egentligen skulle hata varandra om vi umgicks i mer än 3 dagar i rad? Uhm. Javisst. Stor chans.

Nu ska jag titta på eftermiddags-TV, det är grejer det. Sen blir det promenad och kanske lite mat i magen. Jag måste äta mer. Jag börjar bli orolig för mitt tjock. Det är ju en del av mig! Hrm. Ja. Jag har lite hatkärlek till det åtminstone. Jag tror att jag skulle bli hemskt frusen av mig om det försvann.

Timo Räisinen - Sweet Marie

Kommentarer
Postat av: lisa

Ha en bra dag! :)

2008-05-26 @ 15:44:29
URL: http://lisaholmqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0