Du lämnade mig.

Barn är så dramatiska. Idag när jag åkte hemifrån för att åka in till stan och göra lite vuxensaker blev Pippen helt bestört. Jag vet inte riktigt vad det varit med honom inatt och idag. Kanske är det att vi inte träffats på flera månader men han har tjatat om och om igen om att "Nilla är bäst!" och slängt sig runt mig och utropat: "Du är min älskling!" Vidare har han följt efter mig överallt. Tvättstugan, biblioteket, toaletten, sängen. Ja. För inte får man sova ifred inte när man varit vaken en hel natt. Då ska det minsann ligga en 3-årig liten kille bredvid och leka med min enhörning och lite andra gosedjur.

När jag kom tillbaka från stan fick jag ett enormt mottagande och sedan ett beklagande: "Du lämnade mig!" Ja. Det gjorde jag förstås. Men jag kom ju tillbaka. Vilket var tur då vi tydligen hade böcker att läsa. Magneter att leka med. Traktorer att gräva med. Pippen har tydligen köpt upp hela Rhodos förråd av leksaks-traktorer. Nu har han dock åkt hem och lugnet har lagt sig över vårat hem. Det är nästan så att jag inte vet vart jag ska ta vägen för att det är så tyst överallt...

Jag har fått ett par enorma solglasögon av min far. Fake Dolce&Gabbana. Jag orkade inte ens förklara för honom att allt man köper i såna där Grek-länder är fake. Däremot förklarade jag för honom att jag tycker det är skitfult med märkesgrejer där märket syns. Mest för att jag är emot märkeskläder sådär i största allmänhet, att köpa något för flera tusen som den som gjort plagget fick ett limstift för känns lite omänskligt. Plus att såna där märkesmänniskor oftast har konstiga åsikter. Som grundaren av WESC som helst inte vill att folk från arbetarklassen ska ha hans kläder, för det blir pinsamt då. Det mest pinsamma med WESC tycker jag är att butiken i Falun mest är en täckmantel för hasch-försäljning. Men hur som helst så är det två fula DG på mina solglasögon. Det är synd. För annars gillar jag dem.

Nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon. Vill ni veta något annat som händer imorgon? CLARA OCH ELLEN KOMMER HEM! Åtminstone Ellen. Men Clara också. Det måste hon ju göra. Eller som jag så glatt utropade till Jimmy: "MINA HÅKAN-KOMPISAR KOMMER HEM!" Håkan-kompisar. Det behöver man när det vankas Håkan-sommar. Och annars också för den delen.

Isolation Years - Say Oh Say


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0