Chill Chill.

Just nu sitter jag mest och håller mig som fan för att inte skrika rakt ut. Eller vräka ur mig någonting sånt där som jag kan vräka ur mig ibland när jag blir trött/arg/ledsen och inte förstår varför det ska grävas, pillas och riva upp gamla sår som faktiskt nästan var alldeles helt läkta. Jag vet faktiskt inte hur jag ska orka om det ska vara såhär. Det var ju såhär det inte skulle bli. Men det är väl helt enkelt så att jag alltid ska få lida för sånt som hände för längesen. Jag orkar inte. Jag vill inte prata om det. Det är så irrelevant som någonting kan vara.

Så vill jag säga till en viss person.

Jag orkar faktiskt inte med att ställa upp på era saker när ni aldrig någonsin vill göra någonting som jag vill. Duger inte det som jag anordnar och fixar med nu så behöver ni inte anstränga er för att hälsa på mig i höst heller. Eftersom jag bara duger när det är någonting som passar er så kan det helt enkelt faktiskt vara så att det inte passar mig alls med någonting som ni vill göra heller. Jag orkar inte vara någon stand-in. Jag orkar inte.

Så vill jag säga till några andra personer.

Just nu är det nog jag som förstör och river sönder. Kastar sten i glashus och vägrar vara medgörlig. Jag har nog tröttnat på att alltid ställa upp. Alltid bara le och finnas där när folk behöver mig, men sällan få någonting tillbaka. Jag har nog tröttnat på att få betala för saker som borde vara glömda och gömda. Jag är trött.

Marit Bergman - Out On The Piers

Kommentarer
Postat av: Saturnine

Skottpengar på dom där jävlarna som ska skjuuu uuu uuutas säger jag. Annars så är det mysigt med sol. Du är mysig och man behöver inte alltid ställa upp, riktiga vänner finns bara där liksom - man ska inte behöva tänka på VAD MAN GÖR och räkna gånger man ses - då vill man nog egentligen inte vara kompis med den/dom personerna. Tror jag. Vad tror du?

PUSSGURKA!

2008-05-27 @ 12:10:54
URL: http://saturnine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0