Vad tänker den på?

Jag hade hela dagen så fint upplagd. Jag skulle jobba till halv tre, ta en timmes promenad efter jobbet, komma hem och dricka lite te framför Gilmore Girls, städa biblioteket och sen tokplugga fram tills klockan åtta ungefär. Tji fick jag. Jag jobbade till halv tre, tog en timmes promenad, kom hem och gjorde i ordning mitt te och en smörgås, satte mig framför teven och... BOOM! Så flyger ytterdörren upp och trampandet av små fötter hörs i trappan.

- VI SKA GÖRA KLIPPDOCKOR! Ropade Alva och Märta i kör och så blev det. Klippdockor, glassätande, bus och inspektion av alla mina armband/halsband/örhängen/diadem. Nu har de nyss gått hem och jag är mest hungrig och trött. Vad får de all energi ifrån? Medan Alva cyklade som en tok på träningscykeln kröp Märta runt, runt bakom sofforna i teverummet och skrekfrågade om jag såg henne. Nej, det gjorde jag inte. Men jag hörde henne däremot.
Jahapp. Mat i magen, städa biblioteket och sen sätta igång och plugga då. Tvättar gör jag också. Jag kommer verkligen inte få den här veckans timmar att gå ihop. Men det är väl kanske inte meningen heller.

The Mountain Goats - Heretic Pride

Kommentarer
Postat av: natta

kika gärna in på min blogg där du kan läsa om allt mellan himmel och jord !:)
ha det gött

2008-03-10 @ 18:23:58
URL: http://nathallies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0