Om 4 dagar är det fredag.

Bara så att ni vet. Jag är förbannat trött. Har inte ens hunnit börja plugga idag. Först var det frukost. Och sen upp-och-hoppa-joggingtur. Sen var det duscha. Städa bibliotek. Äta lunch. Sen följa med kära far och handla. Jag tror vi var på City Gross i över två timmar. Jag skulle bara ha det och det och det. Direkt när vi kom in på gården hemma kom Märta och Alva farandes och skulle hjälpa oss att bära in alla saker. Fast mest för att de ville göra klippdockor på datorn förstås. Efter att de gått hem var det dags att laga mat, äta mat och nu är det Nu. Och med Nu menas att jag måste göra ett tokryck och plugga några timmar. Skulle vara förbaskat skönt att ha det där gjort innan torsdag.

På tal om torsdag så fick jag förra veckan på dagis frågan: "Hur ska du se ut när du går påskkärring Pernilla?" Ja. Jävlar ja. Hur ska jag se ut då? Haha. Nej. Jag får nog snällt sitta hemma och dela ut godis till alla andra små kärringar. Om det nu ens kommer några, de senaste åren har de varit utrotningshotade verkade det som. Nu går de ju Bus Eller Godis på Halloween istället. Usch och fy. Kommersiella kapitalistiska amerikaniserade skithögtid. Bojkott Bojkott.

"Att lyssna på dig och att lyssna på Magnus Betnér det är som att lyssna på samma person, ni är precis lika negativa till livet båda två!" Sa min mamma till mig idag. Negativ? Sa jag. Jag är bara realist.

Markus Krunegård - Jag Är En Vampyr

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0