Om 3 dagar är det fredag.

Imorgon åker mina föräldrar till stugan för att fira påsk. Jag ska bara njuta av min ensamhet hela onsdagskvällen. Jag ska fanimej bada i badkaret. Va? Men Pernilla, ska du bada i badkaret? Det får man inte. Ingen får bada i badkaret. Endast Pippen, annars ska badkaret bara stå där. Tänker du verkligen göra det? Ja! Det tänker jag. Jag tänker bada i badkaret och ingen kan göra något åt det för att ingen annan än jag kommer att vara hemma. Jag ska lyssna på musik, bada badkar och bara njuuuta. Fy fan, vad det där lät som att jag ska ha värsta onani-sessionen. Nåja. Det kan jag ju också ha om jag vill. Hoho.

På torsdag ska jag och Jcoke baka scones och ha english afternoon tea party. Ett spartanskt sådant tydligen. Jag ska stå för scones och te och Jocke ska stå för marmeladen. Om han glömmer marmeladen så dödar jag honom. Jag har inte ätit marmelad sen jag bodde i Brighton, så det är fanimej på tiden att jag äter marmelad. Jag har köpt gott äpple&kanel-te också, så det kommer att bli ett tea party som inte går av för hackor!

På fredag blir det Kollektiv-kväll. Film, skitsnack och massa gott att äta. Jag och Johnen har bestämt att vi ska åka och hämta pizza. Om det finns pizzerior som är öppna på långfredagen? Det gör det förhoppningsvis. Alla kan ju inte äta påskmat? Så pizza blir det nog alldeles bestämt! Och så Kollektivet. Ja, det var minsann alldeles för längesen sist så det är på tiden. Det är mycket som är på tiden nu verkar det som...

Och senare på fredagkvällen, sådär någon gång när hockeyn är slut så kommer Jimmy. Och då blir jag glad och hoppar hit och dit av glädje, fast det berättar jag förstås inte för någon för jag är ju sån där tuff, cool, stenhård tjej som inte visar mina känslor och aldrig skulle erkänna att jag faktiskt är förbannat kär i den där grabben. Jaha. Nu förskrev jag mig visst. Oj då. Bäst att jag går och studerar. Det går väldigt saaaakta men säkert framåt.

Sun Kil Moon - Neverending Math Equation

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0