Hugger som en gravid kobra.

Det finns något som är värre än att han är moderat, och värre än det där med mjukisbyxorna. Det är det att han inte gillar Håkan. Ännu värre; Han tål inte Håkan. Och alla som känner mig vet att det finns tre saker här i världen som jag absolut inte tål att någon snackar skit om: 1.Sågmyra. 2. Storebror. 3. Håkan Hellström.

Jag blir så jävla arg. Jag hugger som en gravid kobra och blir uppriktigt arg. "Han sjunger faaaalskt!" Jaja. Blabla. Vafan tror ni Justin Timberlake gör utan alla jävla röstmix-grejer då? Hur låter Rihanna utan massa jävla dunk-dunk-skit omkring sig? So what, om han sjunger falskt. Allt han gör är från hjärtat och äkta och det är HAN som gör det. Det är ingen annan som skriver hans låtar. Han behöver inte 30 halvnakna brudar i sina musikvideos för att någon ska orka titta. Han gör det han känner för, för att han lever för musiken. Inte för att han lever PÅ musiken.

När andra artister gnäller om att alla laddar ner deras låtar så att de inte får några pengar för dem och blablabla så säger Håkan: "All musik borde vara gratis. Jag vill ju bara dela med mig." Men tillägger sen att om ingen köper hans skivor så får han ju inte göra fler skivor, och det vore ju tråkigt. Man snackar inte skit om Håkan, åtminstone inte i min närhet. Åtminstone inte om man vill hålla sig väl med mig. Antagligen får man inte säga såhär när man fyllt 23 år och faktiskt är vuxen. Men det är svårt att förklara hur mycket Håkan betyder. Att jag jämför honom med Sågmyra och Storebror säger väl en hel del antar jag.

Håkan Hellström - Nu Kan Du Få Mig Så Lätt

Kommentarer
Postat av: Kalamankala

Det är sannt vi kommer aldrig få se en ny paul potts

2008-03-20 @ 00:08:00
URL: http://kalamankala.blogg.se/
Postat av: Saturnine

Jag tycker att Håkan är bra för att man kan sjunga med utan att bry sig om sin röst ;D

2008-03-20 @ 09:17:01
URL: http://saturnine.blogg.se
Postat av: hogie

Men nu är det ju faktiskt så att Håkan Hellström inte sjunger falskt utan han klockar in varenda ton. Stoppa in mjukisbyxorna i röven på honom när han sover så får vi se hur det låter sen.

2008-03-20 @ 20:26:47
URL: http://hogieskill.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0