Ett mål att sikta på.

Jag är trött men det får det vara värt. Oerhört trevlig kväll igår. Födelsedagskalas för Ceebs som började hemma hos Ante med att alla var hungriga och ville slå ihjäl varandra. Mest jag och Sandy. Vi är lite farliga när vi är hungriga. Krister verkade också vara lite på hugget faktiskt, eller så var han bara orolig att Sandy skulle få ett utbrott. Vi åt pizza i alla fall, jag och Sandy. Medan de andra tjockade i sig mat från Tzatziki. Jag tror aldrig jag har smällt i mig en pizza så snabbt. Det måste ha varit fyllan som gjorde det.

Konstigt nog var jag först för full och slutade då dricka och började dricka vatten istället, en halvtimme senare var jag alldeles för nykter och ville mest hem och sova. Inte för att jag kan klaga på Klubb Phone Me direkt. Autisterna på scen. The Hives på storbildsteven och Anna lyckade smuggla med sig cider in som vi fjortis-drack på toaletten. Man ska vara lite fjortis, det är det som är grejen! Livet blir så mycket roligare då. Vad skulle vi annars ha gjort om vi inte hade haft den där cidern att dricka?

Vi hade förstås Freddie som vi kunde mobba för att han är moderat. Och Johan som jag fick slå på för att han snackade skit om Håkan Hellström. Plus att jag lyckades lura i en kille att han skulle få ligga jättemycket om han tatuerade in Björn Gustafssons ansikte på armen. Det värsta är att jag tror att killen tog mig på allvar och nu verkligen kommer att tatuera in Björn Gustafssons ansikte. Nåja, är man så dum att man vill tatuera sig bara för att få ligga mer så får man faktiskt skylla sig själv.

En mycket bra kväll i allmänhet måste jag säga. De där fredagarna med Klubb Phone Me är konstigt nog alltid väldigt bra kvällar. Att den började med god mat och goda vänner gjorde ju inte saken sämre. Nu vill jag mest att det ska bli kväll så att hockeyn tar slut för då kommer Jimmy och vi ska tydligen ut och supa ner oss. Jimmys manlighet har fått sig en törn efter att jag råkade avslöja för hans kompisar hur snäll han är. Och man kan ju inte vara SNÄLL mot sin flickvän, så nu måste vi ut och supa och sen ska Jimmy slå ner mig om jag tittar på någon annan kille. Det är manligt det!

Så, in i duschen med mig. Sen leta på något att ha på sig. Fastän jag så mycket hellre hade föredragit att stanna hemma och pussas hela kvällen. Men så får man väl inte säga. Hrmpf.

Matt Costa - Behind The Moon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0